Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Μαρί Σαντάλ – Παύλος Ντε Γκρες: Στο Μιλάνο για την έναρξη των...

Ο Παύλος Ντε Γκρες και η Μαρί Σαντάλ ταξίδεψαν...

Δημήτρης Πανόπουλος: «Το 90% της “χαράς” στην τηλεόραση είναι ψέμα»

Αφορμή από την τοποθέτηση του Γιάννη Μπέζου για την...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»

Τι λέει για τον Παναθηναϊκό, τα κακόβουλα σχόλια στο διαδίκτυο και την επιστροφή της στα γήπεδα

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής της, εκείνη κόντρα στον καρκίνο. Έχοντας επιστρέψει πλέον στα γήπεδα, πιο χαμογελαστή από ποτέ, έμαθε να ζει την κάθε της στιγμή στο έπακρο και να δίνει αξία μόνο σε όσα έχουν πραγματική σημασία.

Η αγαπημένη αθλήτρια του Παναθηναϊκού Α.Ο. φιλοξένησε την κάμερα της εκπομπής Off The Record του PS Blog στον «Τάφο του Ινδού», στο μέρος όπου κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ και μίλησε στη Μαρία Κουβέλη για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Ανέτρεξε στην ημέρα που έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, περιέγραψε τις πρώτες της σκέψεις και τις δυσκολίες που κλήθηκε να ξεπεράσει, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της έδινε δύναμη για να συνεχίσει.

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση της με τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη επαφή που είχε με το βόλεϊ και για το πώς βίωσε την επιστροφή της στα γήπεδα.

Στην ενότητα “no filter”, αποκάλυψε ακόμη ποιο τραγούδι την αντιπροσωπεύει, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο, ποια είναι η πιο περίεργη συνήθεια που έχει πριν τους αγώνες και ποιο είναι το πρώτο χρώμα που θα επέλεγε να χρησιμοποιήσει σε έναν λευκό καμβά, μιας και η ζωγραφική είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.