Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Στα άκρα με Μπεργκ

Ο Σουηδός τα έχει βρει με την Αλ Αΐν και πιέζει τον ΠΑΟ για να φύγει
Αρνητική απάντηση των «πρασίνων» στους Αραβες, που δίνουν 3.000.000 €

Ολονύχτιο θρίλερ! Ο Μάρκους Μπεργκ τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Αΐν, η οποία όμως δεν κάλυπτε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Ανένδοτος ο Σουηδός επιθετικός, τόνισε σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι δεν επιστρέφει πίσω!

«Εάν ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με κανέναν τρόπο» ξεκαθάρισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στους Αραβες, που πρόσφεραν αρχικά περίπου 2.500.000 ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού φορ.
Στη συνέχεια ανέβασαν τη προσφορά κατά 500.000 ευρώ, απέχοντας ωστόσο αρκετά από τις απαιτήσεις των «πρασίνων». Οπως έγινε εξάλλου γνωστό, η (νέα) ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου επιθετικού, βάσει της νέας συμφωνίας του με το «Τριφύλλι» (που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του), τοποθετήθηκε στα 5.200.000 ευρώ.

Στην περίπτωση που η Αλ Αΐν πλησιάσει το ποσό αυτό, οι διοικούντες της «πράσινης» ΠΑΕ θα ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Ειδάλλως, θα του ζητήσουν να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 28 Ιουνίου. Οι διαπραγματεύσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχιζόταν μέχρι τα ξημερώματα… Οι ενέργειες του Μπεργκ, ωστόσο, και κυρίως η απροθυμία του να επιστρέψει στα πράσινα για να τιμήσει το συμβόλαιό του εξόργισαν τους φίλους του «Τριφυλλιού».

«Δεν έδειξες σεβασμό»

«Μπεργκ, είσαι απίστευτος. Δεν έδειξες κανέναν σεβασμό στην ομάδα που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια που παίζεις σε βάρος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες θα σε κάνουν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές. Πες στους Αραβες να πληρώσουν αν σε θέλουν» του έγραψαν στα social media. «Ντροπή σου, Μάρκους! Η επιλογή σου είναι απόλυτα αποδεκτή, αλλά το παιχνίδι που παίζεις με την Αλ Αΐν κατά του Παναθηναϊκού είναι βρόμικο.

Εμείς σε κάναμε ό,τι είσαι σήμερα. Πριν έρθεις η καριέρα σου κινδύνευε» του έγραψε κάποιος άλλος, ενώ τον αποκάλεσαν μέχρι και προδότη! «Δεν με νοιάζει ότι φεύγεις, προδότη. Από ήρωας έγινες μηδενικό. Είναι προδοσία αυτό που κάνεις» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα.

Τα άκουσε και η Ζοζεφίν από τους οπαδούς

Την άσχημη πλευρά του νομίσματος είδε χθες (και) η Ζοζεφίν Μπεργκ. Η σύζυγος του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού δέχτηκε σκληρή επίθεση στα social media από υποστηρικτές του «Τριφυλλιού». «Πρώτα απ’ όλα, ο Παναθηναϊκός είναι ο λόγος που ο σύζυγός σου είναι σήμερα μέλος της Εθνικής Σουηδίας. Και μετά από αυτό φεύγετε χωρίς καν να απαντάτε στα τηλέφωνα για να δώσετε μια εξήγηση για τις φήμες. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Αν αληθεύουν αυτές οι φήμες, τότε να μείνετε εκεί, να κρατήσετε όλα τα λεφτά για να κάνετε τις αγορές σας, να παίξετε στο πιο γύφτικο πρωτάθλημα στον κόσμο και να μην ξαναγυρίσετε» ανέφερε ένα από τα μηνύματα που γράφτηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της Ζοζεφίν στο Instagram, ενώ κάποιο άλλο έλεγε: «Δρόμο! Με το ζόρι κανείς! Ο Παναθηναϊκός πάνω από όλους!»

Αλλος υποστηρικτής των «πρασίνων»: «Ωραία επιλογή κάνατε… Να σε δω τώρα πώς θα κυκλοφορείς στα Εμιράτα με τον Μπεργκ. Γιατί εκεί είναι πολύ υπερήφανοι που έχουν τις γυναίκες σε κατώτερη θέση από τους άντρες. Καλύτερα να αγοράσετε μαντίλες με τα 3.000.000 ευρώ». Βέβαια κάποιοι πιο ψύχραιμοι της ζήτησαν να το ξανασκεφτούν.

«Μάρκους, άσε τα Εμιράτα και έλα πίσω. Εκεί έχουν λεφτά, αλλά η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν μεγάλη καρδιά και σε θέλουν. Είναι απόφασή σου, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν» έγραφε κάποιο απ’ όλα αυτά.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...