Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

«Οι φίλοι μού έκαναν πλάκα και έλεγαν “φέρε, Ντίνο”»

❱❱ O Χρήστος Φερεντίνος μιλά για το επιτυχημένο «Deal» του Alpha και αποκαλύπτει ότι πολλοί παίζουν για να καλύψουν τρύπες λόγω κρίσηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

O Χρήστος Φερεντίνος θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ο Αϊ-Βασίλης της ελληνικής τηλεόρασης λόγω των μεγάλων ποσών που χαρίζει καθημερινά μέσα από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Deal».

Οταν κάνουμε τον παραλληλισμό, μας λέει με ένα πονηρό χαμόγελο: «Οι φίλοι μου πάντα μου έκαναν πλάκα με το επώνυμό μου. Με έπαιρναν στο τηλέφωνο και μου έλεγαν “φέρε, Ντίνο”. Το “φέρε, Ντίνο” ήταν “έλα από εδώ και φέρε κανένα σουβλάκι, καμιά μπίρα, κανένα γλυκό”, με είχαν στο “φέρε”. Ετσι έμαθα συνέχεια να αγοράζω πράγματα και να δίνω… Πού να ήξερα τότε ότι θα έφτανε η στιγμή μέσα από την τηλεόραση να χαρίζω και λεφτά (γέλια)».

Στη διάρκεια της συνέντευξής μας του επισημαίνουμε ότι κάποιες φορές αισθανόμαστε ότι, όταν κερδίζουν στο «Deal» οι παίκτες, εκείνος χαίρεται περισσότερο… «Η αλήθεια είναι ότι παθιάζομαι. Αυτό το παιχνίδι με συνεπαίρνει. Το “Deal” σε πάει από μόνο του σε αυτούς τους τρελούς ρυθμούς, που οδηγούν στον πανηγυρισμό. Οταν ένας παίκτης μού έχει πει την προσωπική του ιστορία και μου έχει γίνει συμπαθής από διαίσθηση και μόνο, τότε ταυτίζομαι μαζί του. Αν, τώρα, ο ίδιος παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχει την ίδια τρέλα με εμένα και εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, τότε εγώ απλώς συντονίζομαι με εκείνον. Υπάρχουν παίκτες που ενστικτωδώς μου αρέσουν ως άνθρωποι και μας πιάνουν μαζί και τα γέλια και τα κλάματα, και τα νεύρα και οι φωνές, και οι χαρές» τονίζει ο παρουσιαστής.

Η… λίστα

Αραγε για ποιον λόγο πηγαίνουν οι παίκτες στο «Deal» και τι κάνουν τα χρήματα που παίρνουν; «Αν έκανα μια λίστα, θα έλεγα σαν γενικό συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι έρχονται για να κερδίσουν χρήματα. Λίγοι είναι αυτοί που έρχονται για τη χαρά του παιχνιδιού» αποκαλύπτει ο Χρήστος Φερεντίνος. «Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης θα σας απαντήσω ότι σχεδόν όλοι έρχονται αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης για να καλύψουν τρύπες. Τι εννοώ; Δάνεια από τράπεζες, ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικά ταμεία, Εφορία. Υπάρχουν και τα νέα παιδιά που ετοιμάζονται να παντρευτούν και έρχονται να παίξουν, για να καλύψουν τα έξοδα του γάμου τους. Πριν από την κρίση στο “Deal” έρχονταν στο παιχνίδι παίκτες που θα ήθελαν να κερδίσουν ένα σεβαστό ποσό, για να κάνουν το ταξίδι της ζωής τους».

Με τέτοια τρελή επιτυχία ακόμη πόσα χρόνια μπορεί να παίζεται το «Deal»; Ο δημοφιλής παρουσιαστής απαντά: «Αρκετά! Φέτος είναι η έκτη χρονιά. Για μένα αυτό το παιχνίδι έχει μέλλον και αυτό το βλέπουμε στο κανάλι από τις αιτήσεις που γίνονται στην παραγωγή. Επίσης, τα ποσοστά τηλεθέασης είναι πολύ υψηλά. Σταθερά είμαστε στο 20%. Αυτό σημαίνει ότι δίνουμε ένα πολύ δυνατό lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ, με τη σειρά του, εκτοξεύει τα ποσοστά και αυτά περνούν στις εξαιρετικές σειρές του Alpha που κυριαρχούν στη μυθοπλασία. Ο Alpha έχει φτιάξει την πιο δυνατή ζώνη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...