Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Το βουβό δείπνο της Κατερίνας Καινούργιου με το αμόρε της

❱❱ Κολλημένοι με τα κινητά τους Καινούργιου και Αναστασόπουλος στο ρομαντικό ραντεβού σε γνωστό steak houseΡομαντικό δείπνο για δύο, αλλά οι κουβέντες που αντάλλαξαν ήταν μετρημένες! Τέτοιο… πάθος επέδειξαν οι σφόδρα ερωτευμένοι Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος σε βραδινή έξοδό τους σε γνωστό steak house των δυτικών προαστίων, αφού όλη την ώρα ασχολούνταν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Open και ο γοητευτικός νεαρός, που δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών με βάση του το Λονδίνο, βγήκαν για φαγητό επιλέγοντας εστιατόριο που αποτελεί στέκι πολλών μελών της εγχώριας showbiz. 

Η είσοδός τους μαγνήτισε τα βλέμματα θαμώνων και προσωπικού, με την εντυπωσιακή Κατερίνα να κάνει κινηματογραφική εμφάνιση, με προσεγμένο styling και τέλειο μακιγιάζ. Φορώντας πανάκριβο μακρύ παλτό που συνδύασε με φαρδύ πράσινο εντυπωσιακό πουλόβερ, το οποίο ταίριαζε με το χρώμα των ματιών της, και στενό κολάν παντελόνι, η «κυρία Ευτυχείτε» μπήκε πρώτη στην αίθουσα και ο αγαπημένος της ακολούθησε.

Ελάχιστος χρόνος

Μόλις κάθισαν στο τραπέζι, συζήτησαν για το τι θα παραγγείλει ο καθένας και έπειτα ο διάλογος… «ξεφούσκωσε»! Εγειραν πίσω στις καρέκλες τους και έπεσαν με τα μούτρα στο διαδικτυακό σερφάρισμα, χάνοντας τον τόπο και τον χρόνο! Κι από χρόνο έχουν ελάχιστο να μοιραστούν, όπως κατά καιρούς αναφέρει η παρουσιάστρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του καλού της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Για ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, η συμπεριφορά τους ήταν χλιαρή. Κάθισαν αντικριστά και σπανίως σήκωναν το βλέμμα από τις οθόνες. Τα μάτια τους έλεγαν περισσότερα από όσα συζήτησαν και αυτό έγινε αντιληπτό από όσους κάθονταν στα διπλανά τραπέζια. 

«Μα είναι ερωτευμένοι; Είναι πράγματι μαζί; Σαν δυο ξένοι φαίνονται. Απαράδεκτο, και είναι νέα παιδιά!» σχολίασε μεγαλοκυρία διπλανού τραπεζιού.

—-

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ BTS ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

f2 3

Το Σαββατοκύριακο ήταν ένας εφιάλτης για την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», αφού δέχτηκε διαδικτυακό «πόλεμο» στα social media από Κορεάτες (!) και όχι μόνο, που έφτασαν να απειλούν τη ζωή της.

Κι όλα αυτά ως αντίποινα για τα σχόλιά της -σε προηγούμενη εκπομπή- για την εμφάνιση μελών της πιο διάσημης k-pop μπάντας του πλανήτη, τους BTS! Χθες το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της, φορώντας μάσκες του κορεατικού συγκροτήματος, ενώ ο dj Pitsi έπαιζε τραγούδια τους. Κι εκεί ξεσπάθωσε. «Εφτασαν στο σημείο να απειλούν εμένα, την οικογένειά μου (…) Παίρνω μηνύματα από την Κορέα ότι θα μου στείλουν πυρηνική βόμβα, να πάθω καρκίνο» είπε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι ανάλογα sms δέχτηκε και ο Νάσος Αναστασόπουλος: «“Πώς μπορείς και τα έχεις με μία τόσο άσχημη γυναίκα, η οποία πίσω από την πλάτη σου πάει με άλλους;” έγραφαν κάποια από αυτά» ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Ο χείμαρρος του λόγου της… παρέσυρε και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Κατερίνας, ενώ έκανε και retweet ορισμένα σχόλια των φαν του κορεατικού γκρουπ! «Το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκα τα Θεοφάνια ήταν από τους γονείς μου (…) Με ρωτούσαν για ποιον λόγο η Ναταλία με “χτυπάει” τόσο πολύ» πρόσθεσε στενοχωρημένη.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...