Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Τετράγωνο ακολασίας στο NYPD!

❱❱ Αστυνομικίνα κάρφωσε τον αρχιφύλακα φίλο της ότι την απατά με άλλη ένστολη, παντρεμένη με συνάδελφό τουςΕνα παράνομο ερωτικό τετράγωνο έχει κάνει άνω κάτω το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, αναγκάζοντας τη διοίκηση να αφαιρέσει τα όπλα από τους τέσσερις πρωταγωνιστές του για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Η παράλληλη σχέση του αρχιφύλακα Καντού Γουόρλεϊ με την παντρεμένη υφισταμένη του Στέφανι Γκαλάρντο αποκαλύφτηκε δημόσια όταν η σύντροφος και συνάδελφος του Γουόρλεϊ, Τάις Κοπέν, ανάρτησε στο προφίλ του στο Instagram τις selfie που είχε βγάλει ο ίδιος μαζί με την ερωμένη του.

Σε μια εξ αυτών ο αρχιφύλακας, γυμνός από τη μέση και πάνω, φαίνεται να φιλάει τρυφερά στο μάγουλο την Γκαλάρντο, η οποία φοράει μόνο το σουτιέν της, ενώ σε άλλη τής χαϊδεύει τα μαλλιά ενώ εκείνη γέρνει στο στήθος του. Η απατημένη Κοπέν φρόντισε να διανθίσει τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της απιστίας και με λεζάντες, προκειμένου να ντροπιάσει το παράνομο ζευγάρι ακόμα περισσότερο. «Είναι η γυναίκα κάποιου άλλου, δεν είναι το κορίτσι μου. Εχω κι εγώ κορίτσι, αλλά δεν είναι αυτό» έγραψε στη μια, ενώ στην άλλη σχολίασε: «Είπα στο κορίτσι μου ότι το αγαπάω 10 λεπτά πριν γ… αυτή εδώ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», ο Γουόρλεϊ, η Γκαλάρντο και ο σύζυγός της Κρίστιαν Γκαλάρντο ανήκουν στην ελίτ ομάδα Στρατηγικής Δράσης SRG, που ειδικεύεται στην άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις κοινωνικής αναταραχής και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Σε διάσταση

Οταν η πέτρα του σκανδάλου Στέφανι Γκαλάρντο κλήθηκε για ανάκριση, είπε ότι είναι σε διάσταση από τον περασμένο Μάρτιο με τον σύζυγό της, αλλά εξακολουθούν να ζουν μαζί, καθώς έχουν μια κόρη ηλικίας 20 μηνών, ενώ υποστήριξε ότι, εκτός από μερικά φιλιά που έχει ανταλλάξει με τον Γουόρλεϊ, σε αρκετές περιπτώσεις εκτός υπηρεσίας, η σχέση της μαζί του δεν ήταν ολοκληρωμένη.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές του τετραγώνου θεωρήθηκαν «επικίνδυνοι», με αποτέλεσμα να τους αφαιρεθούν τα όπλα «λόγω πιθανών βίαιων αντιδράσεων, εξαιτίας της ευαίσθητης φύσης της απιστίας».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...