Είδαν χιόνια και πήραν τα βουνά

❱❱ Ιωάννα Τούνη, Κλέλια Ανδριολάτου,Ολγα Φαρμάκη και Σόφη Πασχάλη απόλαυσαν τις λευκές μέρεςΜέσα σε μικροσκοπικό ροζ αντίσκηνο και με ένα μικρούλι στην αγκαλιά της πόζαρε η Ευαγγελία Αραβανή και «έλιωσε» το Ιnstagram. Δεν πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο -πότε να προλάβει, άλλωστε;- αλλά για το βαφτιστήρι της, τη μικρή Ελενα. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια έγινε νονά τον περασμένο Ιούνιο, καθώς πάντρεψε ένα φιλικό της ζευγάρι και βάπτισε την κορούλα του. Το πνευματικό παιδί της τής έχει κλέψει την καρδιά και σε κάθε ευκαιρία περνάει χρόνο μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...