Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Καβγάδες, απιστίες και test DNA για την πατρότητα ενός τέκνου!

❱❱ Μαρία Mπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισαν να βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόραΗ Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έβγαλαν μόνοι τους τα… άπλυτά τους στη φόρα! Η παρουσιάστρια του reality του έρωτα «Power of Love» και ο κριτής στο reality μόδας «My Style Rocks» έδωσαν μια κοινή συνέντευξη για το… reality του κοινού παρελθόντος τους, προχωρώντας σε «καυτές» αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο τους. Απιστίες, καβγάδες, τεστ DNA, αστυνομίες και πολλά άλλα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα λόγια τους στο περιοδικό «ΟK!», το οποίο τους φιλοξένησε και στο εξώφυλλό του.

Η τωρινή τους σχέση είναι άριστη, όπως ισχυρίστηκαν, αλλά, όσο ήταν παντρεμένοι, τα πράγματα μεταξύ τους δεν ήταν ρόδινα. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στον Δημήτρη Αργυρόπουλο αν ήταν άπιστος, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε γελώντας: «Αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα!» Ο Αργυρόπουλος, με τη σειρά του, παραδέχτηκε ότι υπήρξε άπιστος και συμπλήρωσε πως, όταν η πρώην γυναίκα του αντιλήφθηκε κάτι, της είπε ότι θα πήγαινε στη Μύκονο, για να σκεφτεί «πώς θα τα μπαλώσει».

Ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δεν ήταν η απιστία, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο. Η παρουσιάστρια του Σκάι εξιστόρησε το περιστατικό που έφερε τη ρήξη μεταξύ τους: «Ενα βράδυ είχαμε βγει χωριστά. Επέστρεψα στο σπίτι, ο Δημήτρης δεν ήταν εκεί και έπεσα να κοιμηθώ. Κατά τις 6 το πρωί χτύπησε το κουδούνι. Κατέβηκα και, όταν ρώτησα ποιος είναι, μου απάντησε: “Μου ανοίγεις; Δεν έχω κλειδιά”. “Να είχες” του απάντησα. “Ελα, και είναι και η Αστυνομία εδώ” μου είπε και, όπως κοίταξα από το τζαμάκι της πόρτας, είδα τον φάρο του περιπολικού. Τι είχε συμβεί; Του είχαν ζητήσει να σταματήσει, εκείνος, επειδή είχε πιει και δεν ήθελε να του κάνουν αλκοτέστ, δεν το έκανε και άρχισαν να τον κυνηγούν σε όλο το Ψυχικό. Επειδή όμως ήταν η βραδιά που η Αστυνομία έψαχνε έναν διαβόητο κακοποιό και το αυτοκίνητο του Δημήτρη είχε ξένες πινακίδες, νόμισαν ότι είναι ύποπτος. Και επειδή εκείνη τη βραδιά είχαν κάνει πολλές προσαγωγές και ήταν γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα, τον έφεραν σπίτι. Ε, εκεί είπα από μέσα μου: “Δεν μου αξίζει αυτό που βιώνω. Πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση”».

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της πρόσθεσε: «Τρύπωσα στο κρεβάτι και λίγο μετά ήρθε η Μαρία και μου είπε πολύ σοβαρά: “Εγώ θα πάω σε λίγο στην εκπομπή. Θέλω, όταν επιστρέψω το μεσημέρι, να έχεις φύγει”. Ετσι χωρίσαμε».

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ DNA

15 f2 3597 maria mpakodimoy me ta pedia tis 14062010

Μέσα σε όλα τα προβλήματα αυτής της σχέσης υπήρχε και ζήλια εκ μέρους του Δημήτρη Αργυρόπουλου, η οποία τον οδήγησε ακόμα και στο να απαιτήσει τεστ πατρότητας στον πρώτο τους γιο: «Το χειρότερο που είχε συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Κι αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μια ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα, που έγραφε: “Να μας ζήσει, ακόμα κι αν δεν το μεγαλώσουμε μαζί”» ομολόγησε ο ίδιος και η παρουσιάστρια, αφού εξήγησε πως η επιστολή είχε σταλεί επίτηδες, αποκάλυψε την ακραία αντίδρασή του: «Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και, αντί να είμαστε χαρούμενοι, να μου ζητάει τεστ DNA. Να είναι το παιδί φτυστό ο Δημήτρης και να φωνάζει: “Γιατί δεν θέλεις να κάνουμε το τεστ;”»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...