ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ιωάννα Μπέλλα

❱❱ «Σίγουρα με τη δουλειά μου και με όλο αυτό που κάνω θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι πρότυπο για τα νέα κορίτσια…… Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και θα ήθελα, εννοείται, να είμαι παράδειγμα γι’ αυτά» δήλωσε η Σταρ Ελλάς 2018 στο περιοδικό «ΟΚ!»

Κυρία Μπέλλα, πολύ ωραία όλα αυτά, πολύ ρομαντικά και με όραμα, αλλά διαφωτίστε μας σε κάτι: τι ακριβώς έχετε κάνει το τόσο σπουδαίο, ώστε να λειτουργήσετε ως πρότυπο; Κερδίσατε κάποιον τίτλο στα Μις Υφήλιος, όπου εκπροσωπήσατε την Ελλάδα; Ή μήπως θεωρείστε πρότυπο λάθους πλαστικού χειρουργού στα χείλη; Τα νέα κορίτσια, κυρία Μπέλλα, δεν έχουν -ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχουν- ανάγκη από πρότυπα και παραδείγματα όπως εσείς. Το ότι είστε όμορφη δεν είναι επίτευγμα ούτε επιτυχία σας. Είναι τυχαίο γεγονός που αφορά το DNA σας. Και ούτε αυτό μπορέσατε να καλλιεργήσετε ούτε την ομορφιά σας βελτιώσατε, όταν προσπαθήσατε. Τουναντίον, παραλίγο να τη χάσετε και να παραμορφωθείτε.

7360 ioana mpela 09082018

Κατά τα άλλα, κυρία Μπέλλα, δεν υπάρχει κάτι στο βιογραφικό σας που να πρέπει να μιμηθεί κάποια άλλη κοπέλα. Παράδειγμα προς αποφυγήν θα έπρεπε να είστε για τα νέα κορίτσια, διότι «ΔΕΝ έχουν φάει όλες χαστούκι από τον σύντροφό τους» και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φάνε ποτέ!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ