Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Χαμός με τη Σίσσυ Ζουρνατζή του «Nomads 2» που υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε ο σύντροφός της

❱❱ Η Σίσσυ Ζουρνατζή του «Nomads 2» λέει ότι χώρισε λόγω βίας από τον σύντροφό της! Για «ψεύδη» κάνει λόγο ο πρώην τηςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από την πρόταση γάμου μέσω της μικρής οθόνης του ΑΝΤ1 στην κατηγορία της κακοποίησης μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η Σίσσυ Ζουρνατζή, πρώην παίκτρια του «Nomads 2», που είχε προτείνει στον σύντροφο της Χ.Γ. να παντρευτούν ενώ συμμετείχε ακόμα στο reality επιβίωσης, όχι μόνο τον χώρισε τελικά, αλλά τον κατηγόρησε και δημοσίως με instagram-ική ανάρτησή της ότι ο λόγος που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους στη σχέση τους ήταν η βία!

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της η Σίσσυ Ζουρνατζή μάς εξήγησε πώς έφτασε στο σημείο να το εξομολογηθεί δημόσια, επειδή είχε δεχτεί άπειρα μηνύματα που τη ρωτούσαν για ποιο λόγο έβαλε τέλος στη σχέση τους. Επίσης, θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να περάσει και ένα κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών: «Δεν τον έχω καταγγείλει. Εχω χτυπηθεί, αλλά δεν τον έχω καταγγείλει. Εχω υποστεί σωματική βία. Τα πλευρά μου είναι ραγισμένα από δικό του χτύπημα, από κλοτσιά. Παίρνω παυσίπονα» δήλωσε το μοντέλο στην «Espresso» και συνέχισε: «Το έγραψα γιατί δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις γιατί χώρισα και θεώρησα ότι είναι σωστό να μιλήσω και να δώσω θάρρος και σε άλλα κορίτσια».

f2 4

Οπως περιγράφει η ίδια, η σχέση της με τον Χ.Γ. άρχισε πριν από περίπου έναν χρόνο. Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτει, άρχισε και η βία: «Στη δεύτερη εβδομάδα σχέσης ξεκίνησαν τα περιστατικά βίας. Με είχε χτυπήσει έξω από ένα μαγαζί όπου δούλευα. Κάποια άλλη φορά μού είχε σπάσει το κινητό και πολλά άλλα. Ημουν ερωτευμένη και ήθελα να με εμπιστευτεί. Και τα ανεχόμουν. Λίγο προτού μπω στο “Nomads” είχε σταματήσει η βίαιη συμπεριφορά. Μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξανασηκώσει χέρι επάνω μου και ήθελα να τα ξεχάσω όλα τα άσχημα του παρελθόντος. Γι’ αυτό και έκανα την πρόταση γάμου».

Με χτύπησε

Η «ανακωχή» ωστόσο δεν κράτησε πολύ, όπως ισχυρίζεται η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης: «Την Πρωτοχρονιά είχαμε πάει στο χωριό του για να την περάσουμε μαζί και με χτύπησε. Επειτα από τρεις μέρες ήταν σαν να ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;” και χωρίσαμε» δήλωσε στην «Espresso».

Ο Χ.Γ., από την πλευρά του, μετά την ανάρτηση της πρώην κοπέλας του ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τους απεικονίζει μαζί στα χιόνια να περνούν καλά μετά την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα δημοσίευσε κι ένα Story, στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Το να χρησιμοποιεί κανείς μία τόσο όμορφη σχέση για λόγους μάρκετινγκ, προκειμένου να γίνει σύμβολο φεμινισμού… και να κερδίσει likes και follows και συνακόλουθα διαφημίσεις, είναι τουλάχιστον αποτρόπαιο και θλιβερό. Η πρόταση γάμου στο “Nomads” ήταν για λόγους εντυπωσιασμού;;;;» 

Η «Espresso» επικοινώνησε μαζί του για να «φιλοξενήσουμε» και τη δική του άποψη, αλλά μας παρέπεμψε στον δικηγόρο του, λέγοντας κατηγορηματικά: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό το ζήτημα, γιατί είναι απόλυτα ψευδές».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σμπαραλιάστηκε Maserati στον Κηφισό

Ενα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον Κηφισό, το...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...