Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο Κώστας Σπυρόπουλος «ξεβράκωσε» τον Ζησάκη!

❱❱ Ο Κώστας Σπυρόπουλος «άδειασε» τον Ευθύμη Ζησάκη με αφορμή το… αλαλούμ στο θεατρικό έργο «Toc-Toc»Ο Ευθύμης Ζησάκης προσπάθησε να εξηγήσει… τ’ ανεξήγητα, όμως ο Κώστας Σπυρόπουλος τον «άδειασε», κάνοντας λόγο για ασυνέπεια, «βαριές» συγγνώμες και «τζάμπα μάγκες»!

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του Ευθύμη, ο οποίος ισχυρίστηκε το βράδυ της Τρίτης στις τηλεοπτικές κάμερες ότι βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Toc-Toc», δίχως να ξέρει (προφανώς!) ότι το εν λόγω έργο είχε κάνει πρεμιέρα ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα στο θέατρο Ηβη, ο ηθοποιός επανήλθε χθες μιλώντας για το θέμα στο «Πρωινό».

Οπως είπε, τον πλησίασε ο Κώστας Σπυρόπουλος και του πρότεινε να είναι στην παράσταση «Toc-Toc» πριν από καιρό. «Αρχίσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση» ισχυρίστηκε, συμπληρώνοντας ότι αυτό συνέβη προτού ανέβει η παράσταση στη Θεσσαλονίκη. «Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο “Toc-Toc”. Εμένα αυτό μου κόστισε κι άλλες δουλειές. Εκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πως, ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ. Οταν λέμε κάτι, μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο “Toc-Toc”» τόνισε ο Ζησάκης.

Και συνέχισε: «Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι κι αν κάνω. Στις 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπευθύνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα. Καλοτάξιδο το έργο. Δεν έχω καμία πίκρα μέσα μου…»

Απάντηση

Καταπέλτης ήταν το μήνυμα του Κώστα Σπυρόπουλου προς απάντησή του, που μεταδόθηκε επίσης μέσω της εκπομπής «Πρωινό». «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί. Πολλά χρόνια. Δεν ασχολούμαι με αυτούς που φεύγουν, αλλά με αυτούς που μένουν. Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν και αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα, είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κραιπάλες, είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο. Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος;» ανέφερε ο Κώστας Σπυρόπουλος. 

Και συνέχισε: «Η παράσταση αυτή προχώρησε και θα προχωρήσει κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ενας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόηση σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγγνώμες από “τζάμπα μάγκες”».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...