Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Ο Χρήστος δεν σήκωσε ποτέ χέρι»!

❱❱ Ο πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή απαντά μέσω του δικηγόρου του στις κατηγορίες για κακοποίηση της παίκτριας του «Nomads 2» Από τις
Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ, Κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση στο Instagram και τις χθεσινές δηλώσεις της Σίσσυς Ζουρνατζή στην «Espressso» ότι έχει υποστεί κακοποίηση και ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της Χρήστο Γιάτσα, ο δικηγόρος του τελευταίου Πασχάλης Παπαδόπουλος τοποθετείται εκ μέρους του πελάτη του μέσω της εφημερίδας μας.

«Ολα αυτά είναι απολύτως ψευδή και τα καταδικάζουμε. Θεωρούμε δύο τινά: πρώτα απ’ όλα, όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη η κυρία Ζουρνατζή, τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών… Θεωρώ, λοιπόν, ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα διότι είχε ξεχαστεί μετά τη συμμετοχή της στο “Nomads 2”» μας λέει ο κ. Παπαδόπουλος και συμπληρώνει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όσων υποστηρίζει:

«Για να τον εκδικηθεί»

«Στο τελευταίο μήνυμα που του έστειλε στις 8 Ιανουαρίου η κυρία Ζουρνατζή τού γράφει: “Σε αγαπάω! Να προσέχεις, αγάπη μου, καρδούλα μου…”. Η ανάρτηση περί κακοποίησης έγινε στις 9 Ιανουαρίου. Στις 5 Ιανουαρίου ήταν μαζί στα χιόνια και έκαναν κωλοτούμπες. Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου χώρισαν. Δηλαδή, τη μία μέρα χώρισαν και την επομένη το έκανε αυτό για να τον εκδικηθεί, γιατί ο Χρήστος σε αυτά τα μηνύματα δεν απάντησε καθόλου και της είπε να φύγει από το σπίτι, στο οποίο έμεναν με τη μητέρα και την αδελφή του».

Οσο για τα βίαια περιστατικά που καταλογίζει η πρώην παίκτρια του «Nomads 2» στον πελάτη του, ο κ. Παπαδόπουλος τα διαψεύδει κατηγορηματικά. «Δεν υπήρχε κάποιος σφοδρός τσακωμός. Αλλωστε, έχουμε φωτογραφίες ακόμα και από την Πρωτοχρονιά που χορεύουν και περνάνε υπέροχα» περιγράφει και δίνει μία άλλη αιτία χωρισμού. «Είχε φτάσει μια κατάσταση στο απροχώρητο, γιατί εκείνη δεν εργαζόταν, ζούσε παρασιτικά στο σπίτι της οικογένειας και κάπου εκεί ο Χρήστος πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Ουσιαστικά ο Χρήστος τής είπε να χωρίσουν και εκείνη το δέχθηκε θεωρώντας ότι πλέον δεν πάει άλλο. Χωρίς να έχουμε περιστατικά βίας» υποστηρίζει.

«Ο Χρήστος αρνείται κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε στιγμή την έχει χτυπήσει. Ποτέ δεν σήκωσε χέρι. Η κυρία Ζουρνατζή λέει ότι από τη δεύτερη εβδομάδα τη χτυπούσε. Κι εγώ αναρωτιέμαι “αν κάποιος σε χτυπούσε από τη δεύτερη εβδομάδα, φτάνεις στους 10 μήνες για να του κάνεις δημόσια πρόταση γάμου στο ‘‘Nomads 2”; Μήπως κι αυτό ήταν για λόγους εντυπωσιασμού;» διερωτάται ο συνήγορος του Χρήστου Γιάτσα.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η ιστορία κάπου χωλαίνει, καθώς ο «κατηγορούμενος» δεν θα έκανε ποτέ κάτι ανάλογο και για ακόμη έναν λόγο: «Εχει χάσει τον πατέρα του στην εφηβεία. Μεγάλωσε με τη μητέρα του και τη μεγαλύτερη αδελφή του. Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, τρέφει έναν ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη απέναντι στις γυναίκες». Τέλος, όπως μας ενημέρωσε, αν ο πελάτης του θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ενώ αποκλείει την πιθανότητα επαναπροσέγγισης από την πλευρά του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...