Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Ακονίζουν τα «όπλα» τους για τον «πόλεμο» της τηλεθέασης

❱❱ Σίκουελ θρυλικών σειρών αλλά και νέα σίριαλ, talent shows και αναβίωση του «Big Brother» ετοιμάζουν τα κανάλια για τη σεζόν 2019-2020Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο λαός και μάλλον κάτι θα ξέρει. Τα κανάλια σχεδιάζουν τη σεζόν 2019-2020 και μάλιστα έχουν αρχίσει συζητήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και γυρίσματα για τον Οκτώβριο του 2019.

Στον ΑΝΤ1, που πέρυσι αναβίωσαν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι», ετοιμάζεται η επιστροφή κι άλλων σειρών, όπως «Το καφέ της Χαράς» και «Της Ελλάδος τα παιδιά». Το κανάλι εξασφάλισε και το νέο μουσικό talent show «The 4», το οποίο θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Ο «Big Brother» κάνει τη μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1. Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη «reality» παρέα της ελληνικής τηλεόρασης (Γιώργος Τσάκας, Πρόδρομος Καθηνιώτης, Μαίρη Σκόρδου) οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να επαναφέρουν την παραγωγή, πλην όμως προσαρμοσμένη στην εποχή των social media. Ο «Μεγάλος Αδερφός» θα μπει στο πρόγραμμα του σταθμού από τον προσεχή Οκτώβριο και δεν αποκλείεται στην παρουσίαση να δούμε τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Alpha θα γεμίσει τη μικρή οθόνη μας με σειρές, τα σενάρια των οποίων έρχονται από τη Λατινική Αμερική. Ετσι, μετά την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της δραματικής σειράς «Love after love» («Αγάπη μετά την αγάπη») αγόρασε και εκείνα της κομεντί «Educando a Nina» («Εκπαιδεύοντας τη Νίνα»). Η ιστορία του «Love after love» αφορά μια εξωσυζυγική σχέση, η οποία αποκαλύπτεται με αφορμή ένα αυτοκινητικό δυστύχημα…

Το σίριαλ «Educando a Nina» αφορά την ιστορία δίδυμων αδελφών, οι οποίες χωρίστηκαν στη γέννησή τους και ζουν σε διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας η μία την ύπαρξη της άλλης. Κίνηση ματ έκανε ο Σκάι, κερδίζοντας για τη σεζόν 2019-2020 το σίκουελ της θρυλικής σειράς «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», σε σενάριο Μιρέλλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, σειρά που είδαμε πρώτη φορά στο Μega.

esr 1101 026 cmyk

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές. Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι και οι πρωταγωνιστές Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλκις Κούρκουλος και Γιώργος Πυρπασόπουλος. Για λογαριασμό του καναλιού του Φαλήρου, τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά.

Στο Open τον πρώτο λόγο για το φθινόπωρο του 2019 έχουν ο Πόντος και ο Μανούσος Μανουσάκης. Η νέα σειρά εποχής «Το Κόκκινο ποτάμι» (30 επεισοδίων) αρχίζει γυρίσματα μέσα στον Φεβρουάριο, ώστε να προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η υπόθεση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα-ιστορικού Χάρη Τσιρκινίδη και αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. 

Επίσης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, πέρα από την αστυνομική σειρά «Ου φονεύσεις», που θα ολοκληρωθεί σε 34 επεισόδια, έχει καταθέσει πρόταση για ακόμα μία παραγωγή, η οποία θα μας θυμίσει το ύφος γραφής του στα «Μαύρα μεσάνυχτα» και θα έχει τίτλο «Οι χήρες».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...