Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Η Κική Σεγδίτσα δεν πρόσεχε την υγεία της»

❱❱ Ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος, στενός φίλος της Κικής Σεγδίτσα, αποκαλύπτει ότι η δημοσιογράφος κάπνιζε ασταμάτητα μέχρι την τελευταία στιγμή τηςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Συγκλονισμένος από τον θάνατο της πολύ καλής φίλης του Κικής Σεγδίτσα δηλώνει στην «Espresso» ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος. «Κανονικά, για κάποιον που γνώριζε την κατάσταση της υγείας της δεν ήταν έκπληξη, αλλά εμάς, τους δικούς της ανθρώπους, η είδηση του θανάτου της μας συνέτριψε».

Ο ηθοποιός, που συνδεόταν με χρόνια φιλία με την πρέσβειρα του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς, αποκαλύπτει ότι υπήρξε επιπόλαιη με την υγεία της. «Να φανταστείτε ότι τον τελευταίο καιρό ήταν με το ένα χέρι στο οξυγόνο και το άλλο στο τσιγάρο» μας λέει, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, και συνεχίζει αναφερόμενος στο μεγάλο της πάθος: «Δεν ξέρω τι να πω… Δεν πρόσεχε καθόλου όσον αφορά το τσιγάρο. Οι γιατροί τής είχαν πει να το κόψει, κι εκείνη απαντούσε “το έχω κόψει – από τα τέσσερα πακέτα, κάνω μόνο δύο”».

Χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θυμάται: «Το βράδυ της Τετάρτης ήμασταν μαζί και ήταν όλα καλά. Αλλά την Παρασκευή το πρωί μάθαμε την είδηση. Μας ξάφνιασε όλους, παρότι ήμασταν ενήμεροι ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ο Τέλης Ζώτος μιλά για τον χαρακτήρα της Κικής Σεγδίτσα. «Ηταν πολύ δοτική ως άνθρωπος και βοηθούσε όσο μπορούσε τους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη της. Ο,τι λάθος έκανε, το έκανε εις βάρος της υγείας της. Ποτέ δεν την πρόσεχε! Κι ας της το επισημαίναμε όσοι την αγαπούσαμε και ήμασταν δίπλα της» μας λέει.
Η Κική Σεγδίτσα φεύγοντας άφησε ένα μεγάλο κενό στη ζωή όχι μόνο των δικών της ανθρώπων και των συναδέλφων της, καθώς έχαιρε της εκτίμησής τους, αλλά και ολόκληρου του καλλιτεχνικού χώρου. Κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της.

Καλλιτέχνες της παλιάς, αλλά και της νεότερης γενιάς την αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στα social media. Σήμερα αναμένεται να γίνει τελικά η νεκροψία -που αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα γινόταν το Σάββατο- και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν από την οικογένειά της η ημέρα και ο τόπος ταφής της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...