Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μάριος Αθανασίου: Δύσκολα θα επέλεγα μια ελεύθερη σχέση

❱❱ Ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει τη «χημεία» του με τη Δήμητρα Ματσούκα στη σειρά του OpenΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εδώ και κάμποσο καιρό ζει μια «Ελεύθερη σχέση» με τη Δήμητρα Ματσούκα, στο Open, και νιώθει ευτυχής γι’ αυτό…

Ο Μάριος Αθανασίου, από τα καμαρίνια του θεάτρου «Αθηνά», όπου πρωταγωνιστεί στην απολαυστική κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή Ταρίφα», μας μιλά για -τι άλλο;- τη σειρά του Open, στην οποία πιστεύει πολύ, για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Θωμόπουλο, σκηνοθέτη της «Ελεύθερης σχέσης», με τον οποίο δουλεύουν μαζί -σε θέατρο και τηλεόραση- εδώ και αρκετά χρόνια! «Στον Βασίλη τρέφω βαθιά εκτίμηση και θαυμασμό για το μυαλό του, την αντίληψή του για τα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι ως ηθοποιός. Ηρθαμε πιο κοντά από τις σειρές του ΑΝΤ1 “Συμμαθητές”, “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” και φέτος η συνεργασία μας συνεχίζεται σ’ ένα νέο κανάλι, το Open, που κάνει μια πολύ ωραία προσπάθεια στην ελληνική μυθοπλασία, αλλά και στο σανίδι».

Με αφορμή την υπόθεση της σειράς, ο ηθοποιός απαντά και στην ερώτησή μας αν θα επέλεγε το μοντέλο της «ελεύθερης σχέσης» μέσα σ’ έναν προβληματικό γάμο. «Προσωπικά, δύσκολα θα το επέλεγα. Το ζευγάρι που υποδυόμαστε, ο Μάνος και η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα), αν και τρέφουν βαθιά εκτίμηση ο ένας στον άλλον, δεν έχουν χρόνο να βρεθούν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους και ο γάμος τους… βουλιάζει. Εχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και προσπαθούν, μέσα από αυτό το πείραμα της έλλειψης, της απομάκρυνσης, να δουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον, ώστε να κρατήσουν όρθιο αυτόν τον γάμο. Δεν θέλουν να τον διαλύσουν. Το προσπαθούν με έναν περίεργο τρόπο, που κρύβει μια τρυφερότητα και δεν έχει κάτι άγριο. Αυτή η κομεντί έχει κάτι να πει. Και, από την αρχή της καριέρας μου, πάντα επέλεγα σειρές που κάτι ήθελαν να πουν στους τηλεθεατές» μας λέει και συμπληρώνει: «Ε, σ’ αυτή τη σειρά βλέπουμε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος χρειάζεται συνεχής δουλειά – τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και μου αρέσει τελικά που το ζευγάρι αυτό κρύβει πολύ μεσογειακό ταμπεραμέντο μέσα του και δεν αντέχει την απιστία. Και ζηλεύει και διεκδικεί, άλλοτε με αστείο τρόπο και άλλοτε με όμορφο. Είναι κι αυτό από τα καλά του Ελληνα».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Ματσούκα, έχει μόνο καλά λόγια να πει. «Η χημεία μετρά σ’ όλα τα πράγματα στη ζωή και με τη Δήμητρα το γλυκό… έδεσε. Αυτό που μας βοηθάει και τους δύο είναι ότι αγαπάμε πολύ την κωμωδία ως είδος, όταν γίνεται με επαγγελματισμό. Η Δήμητρα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που ξέρει ως ηθοποιός να “τσαλακώνεται”, κι αυτό την κάνει ακόμη πιο όμορφη. Η Δήμητρα έχει αποδείξει ότι είναι μια υπέροχη γυναίκα και πολύ καλή ηθοποιός, και όλα αυτά με πολλή δουλειά».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...