Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η Αννα Αγαθονικιάδη πάει την Google στα δικαστήρια

❱❱ Η ηθοποιός Αννα Αγαθονικιάδη προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για αναρτήσεις που την παρουσιάζουν μπλεγμένη σε «ροζ» εκβιασμό, αν και έχει αθωωθείΤον δικό της γολγοθά ανεβαίνει εδώ και 10 χρόνια η ηθοποιός Αννα Αγαθονικιάδη, η οποία συστήθηκε στο κοινό από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Αν και, όπως λέει, δικαιώθηκε για την υπόθεση του «ροζ» εκβιασμού στην οποία ήταν κατηγορούμενη, το σύνολο των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων παραμένει αναρτημένο στην Google, με αποτέλεσμα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη!

Πρόσφατα, συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ηθοποιός και συγγραφέας εναντίον της πιο γνωστής μηχανής αναζήτησης, με τα οποία ζητά να κατέβουν τα σχετικά links. Σύμφωνα με το σάιτ dikastiko.gr, οι περιπέτειες της 40χρονης μητέρας, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα ως «Καίτη» στη σειρά «Η πολυκατοικία», άρχισαν το 2009, όταν συνελήφθη για εκβιασμό μαζί με τον τότε σύντροφό της.

Στους πηχυαίους τίτλους και στα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου της εποχής η ηθοποιός φέρεται ότι παγίδευσε στα «δίχτυα» της έναν πολιτικό μηχανικό και τον απειλούσε πως, αν δεν της έδινε χρήματα, θα έβγαζε στη φόρα ένα DVD με τις ερωτικές περιπτύξεις τους!

Στο δικαστήριο η Αννα Αγαθονικιάδη αθωώθηκε πανηγυρικά. Ομως δέκα χρόνια μετά την περιπέτεια που της στοίχισε την καριέρα εξακολουθούν να υπάρχουν αναρτημένα στο διαδίκτυο δημοσιεύματα για τη σύλληψή της, χωρίς όμως καμία αναφορά στην αθώωσή της. Οπως λένε, μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν την ηθοποιό, εξαιτίας του ντόρου που προκλήθηκε έχει να πάρει ρόλο από το 2014!

Αλλαξε γνώμη

«Αναγκάστηκε να στέλνει επιστολές σε περιοδικά και στην ίδια την Google για να αφαιρέσουν τις αναρτήσεις. Προσβάλλεται και έχει ένα παιδί από πίσω. Αν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, θα δείτε γύρω στις 38 αναρτήσεις…

Γράφουν για τα ωραία πόδια της Αννας, το κρεβάτι της και ότι είναι εκβιάστρια» κατέθεσε στο δικαστήριο μία φίλη της 40χρονης, προσθέτοντας πως ο επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ ετοιμαζόταν να πάρει την ηθοποιό σε θεατρική παράστασή του αλλά άλλαξε γνώμη μόλις είδε τις αναρτήσεις. Το ίδιο στενοχωρημένος είναι και ο πατέρας της 40χρονης, ο οποίος είναι γνωστός σκηνοθέτης στην Τσεχία.

Η Google δεν παρουσίασε μάρτυρα, ωστόσο η δικηγόρος της εταιρίας στην Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι έχουν διαγραφεί τα 13 κείμενα για τα οποία ζητήθηκε να κατέβουν οι αναρτήσεις. Παράλληλα, σύστησε να γίνει νέα αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει όλους τους συνδέσμους που η ηθοποιός επιθυμεί να κατέβουν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....