Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Νύφες, γαμπροί και πεθερικά στο Ζάππειο

❱❱ «ΛΑΜΨΗ» ΣΤΗΝ BRIDAL FASHION WEEK 2019 Ολα όσα έγιναν στην «πασαρέλα γάμου» με πρωταγωνιστές αστέρια της showbizΜερικά από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της showbiz τελευταία ντύθηκαν νυφούλες και γαμπροί για τις ανάγκες της Bridal Fashion Week 2019, στο Ζάππειο!

Η Ευαγγελία Αραβανή, η Ναταλία Δραγούμη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ντάρια Τουρόβνικ, αλλά και οι Βαλάντης, Ιων Μάγκος, Μάνος Βροντζάκης, Γιώργος Μανίκας και βέβαια το ζευγάρι Ελένης Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου τράβηξαν τα φλας στη λαμπερή εκδήλωση, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής.

f1 4

Στην πασαρέλα περπάτησαν και τα πρώην κορίτσια του «Greece’s next top model» Ειρήνη Καζαριάν, Ιωάννα Δεσύλλα και Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η νικήτρια του reality μόδας του star, μάλιστα, ήταν εκείνη που άνοιξε το εντυπωσιακό σόου της Στάλως Θεοδώρου «Complice by Stalo Theodorou»! Τον ενθουσιασμό του κοινού κέρδισε και η νύφη Ελένη Χατζίδου, η οποία, όπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso», περπάτησε στην πασαρέλα στο πλευρό του γαμπρού Ετεοκλή Παύλου, κλείνοντας το catwalk της Κύπριας σχεδιάστριας, που οργάνωσε άριστα ο pr-man Χάρης Σιανίδης. Η Χατζίδου και ο Παύλου, που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να ντυθούν νύφη και γαμπρός μέσα στο 2019, αυτήν τη φορά στην πραγματικότητα, δέχτηκαν ευχές για «ταχεία τη στέψη»!

f100 0

Παρόντες στην επίδειξη ήταν και οι δικοί τους άνθρωποι για να τους καμαρώσουν: οι γονείς του personal trainer και η μητέρα της τραγουδίστριας έλαμπαν από χαρά για την ευτυχία των παιδιών τους.

f9 0

Στο Ζάππειο βρέθηκε και ο σύντροφος της survivor Ντάρια, Γιώργος Ανδριαδάκης, ο οποίος μπορεί να μη φωτογραφήθηκε, ωστόσο λέγεται πως είναι τόσο ερωτευμένος που θέλει να… ντύσει σύντομα νύφη το μοντέλο του «Survivor 2»!

f2

Τα βλέμματα έκλεψαν και η Ναταλία Δραγούμη, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με δύο δημιουργίες της Fani Katsanou, η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία φόρεσε νυφικό Mairi Mparola, προβάροντας έτσι πιθανό γάμο της με τον αγαπημένο της τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και ο Βαλάντης, που έγινε πρώτη φορά μοντέλο φορώντας εκκεντρικό γαμπριάτικο κοστούμι by Erotokritos!

—-

«Δεν θα κάνω μήνυση ακόμα για το ροζ βίντεο»

Η Ειρήνη Καζαριάν, που έφτασε στον χώρο του Ζαππείου με τους γονείς της και την αδελφή της, λίγο μετά την πασαρέλα της για τη Στάλω Θεοδώρου μίλησε πρώτη φορά για το επίμαχο «ροζ» βίντεο, που τη θέλει πρωταγωνίστρια. «Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Εννοείται πως δεν είμαι εγώ, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά» είπε στις κάμερες και συμπλήρωσε:

img 5315

«Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Εχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ηθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει» είπε με αποφασιστικότητα στη φωνή.

—-

Είδε κάμερες και εγινε Λούης ο Μηλιώνης

Ο Δημήτρης Μηλιώνης έγινε καπνός όταν εμφανίστηκαν οι κάμερες, με τη νυφούλα Δήμητρα Αλεξανδράκη μάταια να του λέει «κοντά μου»! Το μοντέλο μίλησε στους δημοσιογράφους για εκείνον. «Για πρώτη φορά ήταν από κάτω ο σύντροφός μου και του άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε πολύ όμορφα λόγια» είπε και τοποθετήθηκε και στο γνωστό θέμα: «Η σχέση μας με το βιντεάκι που είδα δεν κλονίστηκε. Ισα ίσα, μας έφερε πιο κοντά. Οσοι άνθρωποι προσπάθησαν να μας κάνουν κακό, αντί να μας χωρίσουν, μας έφεραν πιο κοντά».

f5 1

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η μαμά της, η κυρία Κατερίνα, η οποία πρόσθεσε ότι η απόσταση έκανε καλό στο ζευγάρι. «Για καλό χωρίστηκαν, για να δουν πόσο πολύ αγαπιούνται» είπε, ωστόσο κατά τη διάρκεια της επίδειξης «πεθερά» και «γαμπρός» κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλον, καθώς -όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή- η σχέση τους δεν είναι πλέον και τόσο καλή!

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...