Η Κουτσελίνη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την πνευματική μητέρα της Κική Σεγδίτσα

❱❱ Δεν άντεξε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κηδεία της Κικής ΣεγδίτσαΜε δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια του Star αποχαιρέτησε χθες το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Ζωγράφου την πνευματική μητέρα της, όπως την αποκαλούσε, συνοδεύοντάς τη θλιμμένη και σκυθρωπή στην τελευταία κατοικία της.

Η δημοσιογράφος, ορφανή από γονείς, βρήκε στην αγκαλιά της σπουδαίας κοσμικογράφου τη ζεστασιά και την αγάπη μιας δεύτερης μαμάς. «Για μένα ήταν η πνευματική μου μητέρα. Στα δύσκολά μας και στα εύκολά μας. Ηταν ο άνθρωπος που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, γιατί εγώ στα πρώτα μου βήματα, αν και ξεκίνησα από το ρεπορτάζ έρευνας, μπήκα πολύ γρήγορα στο καλλιτεχνικό» αποκάλυψε η Ζήνα στην «Espresso» λίγο μετά τον θάνατο της σπουδαίας δημοσιογράφου.

«Δοτικός άνθρωπος»

Και πρόσθεσε: «Η Κική ήταν ένας άνθρωπος που μου έκανε παρατηρήσεις, όπως κάθε μάνα στο παιδί της, και πέρυσι στα γενέθλιά μου έκανα ένα τραπέζι πολύ κλειστό και ήταν εκεί… Ηταν στον γάμο μου, αλλά και στη βάφτιση του παιδιού μου, ήταν παρούσα σε όλες τις χαρές μου. Ηταν πολύ δοτικός άνθρωπος, δεν είχε παιδιά και μας θεωρούσε παιδιά της».

Πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου είπαν χθες το μεσημέρι το στερνό «αντίο» στην Κική Σεγδίτσα. Ανάμεσά τους η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Γιώργος Μεσσάλας, η Λόλα Νταϊφά, ο Πάνος Σόμπολος, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...