Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο πρώην, ο νυν και στη μέση η… Τόνια

❱❱ Αλλα ήθη! Θερμή χειραψία του Μαραβέγια με τον πρώην της Σωτηροπούλου Αλέξη Γεωργούλη

Πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» με φουλ του gossip!

❱❱ Φωτιά πήραν τα πηγαδάκια των celebrities στην επίσημη πρώτη της κωμωδίας του Νίκου Μουτσινά

Της «Βερβερίτσας» έγινε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ομώνυμης κωμωδίας του Νίκου Μουτσινά. Οσο ο δημοφιλής ηθοποιός και η συμπρωταγωνίστριά του Μαρία Σολωμού έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, το κουτσομπολιό είχε… ανάψει για τα καλά στα πηγαδάκια των celebrities, οι οποίοι συνέρρευσαν μαζικά το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Βρετάνια.

Το θέμα που κυριάρχησε σε πολλές συζητήσεις ήταν η συνάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου και του αγαπημένου της Κωστή Μαραβέγια με τον πρώην σύντροφο της ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη.

f3 14

Ο τελευταίος βρέθηκε κάποια στιγμή σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου καθόταν το ζευγάρι, με την Τόνια να κοιτάζει αμήχανα δεξιά και αριστερά, καθώς οι φωτογράφοι που ήταν εκεί κατέγραφαν τα πάντα. Ο τραγουδοποιός και κριτής του «Voice», ωστόσο, δεν πτοήθηκε αυτή την άβολη στιγμή. Αντιθέτως, σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον πρώην της αγαπημένης του και τον χαιρέτισε εγκάρδια. Οσο για τον Αλέξη, ανταπέδωσε τον χαιρετισμό στον ίδιο φιλικό τόνο.

f2 11

Στη λίστα με τα δυνατά κουσκούς της βραδιάς συμπεριλήφθηκαν και οι δύο πρώην κολλητές Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά. Η πρώην παρουσιάστρια του Open και η συνεργάτιδα της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Τι λέει;» εμφανίστηκαν ξεχωριστά στο θέατρο Βρετάνια, πόζαραν στους φωτογράφους και, όπως μας μετέφερε άνθρωπος που ήταν εκεί, δεν αντάλλαξαν ούτε μια τυπική καλησπέρα.

f5

Απεναντίας, απέφευγαν συστηματικά η μία την άλλη κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα, κάθονταν και σε μακρινές θέσεις, όπως αποκάλυψαν τα αντίστοιχα stories που δημοσίευσαν στο Instagram, οπότε δεν υπήρχε ούτε καν οπτική επαφή μεταξύ τους. Φαίνεται πως η κόντρα τους, που αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν η Μαντώ δεν κάλεσε την Τζένη στον γάμο της, καλά κρατεί.

f1 5

Από την επίσημη πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» δεν γινόταν να λείπει ο Πάνος Μουζουράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν στενοχωρημένος το βράδυ της Δευτέρας, καθώς είχε πληροφορηθεί τον ξαφνικό θάνατο του παίκτη της περσινής ομάδας του στο «Voice» Δαυίδ Καναβού. Παρ’ όλα αυτά, βρέθηκε κοντά στη σύντροφό του Μαρία Σολωμού για να τη στηρίξει, τη χειροκρότησε θερμά και φωτογραφήθηκε δίπλα της μετά το φινάλε της παράστασης.

«Παρθενική» εμφάνιση Συνατσάκη – Σταματάκη

Επίσημη πρώτη για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Μπορεί η παρουσιάστρια ν’ απαθανατίστηκε πρόσφατα να απολαμβάνει επί σκηνής τον ηθοποιό σύντροφό της και λίγες μέρες αργότερα ν’ ανέβασε στο Instagram κοινή φωτογραφία τους από το πάρτι των γενεθλίων της, ωστόσο η εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» ήταν επί της ουσίας η παρθενική κοσμική έξοδό τους ως ζευγάρι. Με αυτή τους την κίνηση η Μαίρη και ο Αιμιλιανός επιβεβαίωσαν και τυπικά το γεγονός ότι είναι μαζί και full in love! Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι όση ώρα άστραφταν πάνω τους τα φλας, εκείνοι έδειχναν κάπως αμήχανοι και απέφευγαν να κοιτάζουν προς τη μεριά των φωτογράφων.

f8 0

Στο μεταξύ, ένα gossip που ακούστηκε σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι της βραδιάς θέλει τη Μαίρη Συνατσάκη δυσαρεστημένη που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το φετινό MadWalk, καθώς η ίδια είχε ενεργή συμμετοχή στο εν λόγω event εδώ και χρόνια. Την εν λόγω πληροφορία μετέδωσε χθες και το «Happy day» στον Alpha.

offer


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...