Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Μια «πριγκίπισσα» στο Μπουρνάζι!

❱❱ Ρεσιτάλ απλότητας και άνεσης από τη Μαριάννα Λάτση, που επισκέφθηκε γνωστό steak house της «δυτικής όχθης»Η Μαριάννα Λάτση έκανε κοινωνική εμφάνιση στο Μπουρνάζι με rock chic dressing code, δικαιώνοντας τον τίτλο της πιο cool billionaire του εγχώριου και διεθνούς τζετ σετ.

Με άνεση, ευχάριστη διάθεση και όρεξη για καλή παρέα, η κληρονόμος της «δυναστείας Λάτση» πέρασε στη «δυτική όχθη» και τίμησε με την παρουσία της τον κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, ο οποίος έκανε τραπέζι για 12 VIP φίλους του στο steak house «Base Grill».

Οπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η ισχυρή κυρία της επιχειρηματικής ζωής του τόπου κατέφθασε με τζιπ στη γεμάτη ζωντάνια γειτονιά του Περιστερίου, με τον οδηγό να παρκάρει ακριβώς στην είσοδο του μαγαζιού. 

Οι άνδρες ασφαλείας κατέβηκαν πρώτοι και άνοιξαν με ευγένεια την πόρτα της κυρίας Λάτση. Εκείνη βγήκε χωρίς καθυστέρηση. Ελαφρώς μακιγιαρισμένη, φορώντας μαύρο στενό παντελόνι, λευκό T-shirt και μπουφάν, πέρασε την είσοδο του μαγαζιού «αθόρυβα». Χωρίς συνοδεία, χωρίς ύφος, χωρίς ίχνος σνομπισμού, όπως συμβαίνει συνήθως με πολλές κυρίες της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας.

Ολα τα μάτια επάνω της

Αφού καλησπέρισε το προσωπικό του steak house με ζεστασιά και χαμόγελο, κατευθύνθηκε στο τραπέζι του «βασιλιά των δαχτυλιδιών». Οι περισσότεροι πελάτες του εστιατορίου ξαφνιάστηκαν με την παρουσία της κυρίας Λάτση και τα μάτια όλων «καρφώθηκαν» στην καλλίγραμμη Μαριάννα, που διέσχισε με χάρη την αίθουσα. Οπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της έγινε μεμιάς το θέμα της βραδιάς! Την ίδια ώρα κατέφθαναν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του Κώστα Καίσαρη, με τους σωματοφύλακες να στέκονται διακριτικά δίπλα στην είσοδο. Σε όλους, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, προσφέρθηκαν μεζεδάκια (όπως λουκάνικα μαύρου χοίρου και βοδινό ταρτάρ), δώρο της διεύθυνσης του steak house, τα οποία σερβιρίστηκαν στα εξωτερικά τραπέζια.

Οσο για τον Κώστα Καίσαρη, ο οποίος κατέφθασε πρώτος στο «Base Grill» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Χριστιάνα Καίσαρη, ήταν επίσης ιδιαίτερα ευγενικός με τους υπαλλήλους, τους ευχήθηκε «καλή χρονιά», ενώ χάρισε ένα κομψό γούρι στην υπεύθυνη του καταστήματος. Ο γνωστός κοσμηματοπώλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ίσως και γιατί φαίνεται ότι η εποχή που η σχέση του με την κυρία Λάτση είχε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός ξαναζεστάθηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...