Μαζί (και) στη σκηνή

❱❱ Τσιμιτσέλης – Γερονικολού και Μακαλιάς – Ψυχράμη «φλερτάρουν» με το νέο θεατρικό πρότζεκτ της Ντενίση

Τη φετινή χρονιά έπαιξαν μαζί στο σινεμά, στην ταινία «Bachelor 3». Του χρόνου, όμως, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού να συναντιούνται και στο θεατρικό σανίδι.

Οπως πρώτη έγραψε η «Espresso» πριν από λίγους μήνες, η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει το sequel της τεράστιας θεατρικής επιτυχίας της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο θα ανέβει την επόμενη χειμερινή σεζόν στο Παλλάς. Η Ελληνίδα σταρ και επιχειρηματίας, λοιπόν, έχει έρθει σε επαφή με τους περισσότερους από τους ηθοποιούς που έπαιζαν στην πρώτη παράσταση, προκειμένου να τους «κλείσει» και για το φιλόδοξο πρότζεκτ της συνέχειάς της, που αναφέρεται ιστορικά στην περίοδο από το 1922 έως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μεταξύ εκείνων που έχουν συζητήσει μαζί της σε θερμό κλίμα είναι ο Κώστας Βουτσάς, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίοι υποδύονταν βασικούς χαρακτήρες στη «Σμύρνη». Ομως, το sequel θα έχει και νέους ήρωες και -όπως αποκάλυψε χθες ο Αρης Καβατζίκης στο «Πρωινό»- ανάμεσα σε αυτούς που ενδέχεται να πάρουν μέρος είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κάτι που η Κατερίνα θέλει πολύ να συμβεί. Οπως ανέφερε ακόμη ο συνεργάτης της εκπομπής του ΑΝΤ1, είναι πιθανό να βρεθεί επί σκηνής στο Παλλάς ακόμη ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz για τις ανάγκες της ίδιας υπερπαραγωγής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία έχει κάνει επίσης επαφές η Μιμή Ντενίση. Τέλος, ακούγεται έντονα ότι στη συνέχεια της «Σμύρνης» θα αναλάβει δράση και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συμπράττοντας έτσι εκ νέου με τον παρτενέρ της στην ταινία «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ» Κώστα Βουτσά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...