Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η Ριάνα πήρε το «όπλο» της

❱❱ Η τραγουδίστρια κατέθεσε αγωγή εις βάρος του πατέρα της, επειδή προσπάθησε να τα κονομήσει με τις… πλάτες του ονόματός της

Η ανακωχή ανάμεσα στη Ριάνα και στον πατέρα της δεν κράτησε πολύ. Η ίδια κινήθηκε εναντίον του και δικαστικά, αφού κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Ρόναλντ Φέντι, επειδή, όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να αποκομίσει κέρδη εκμεταλλευόμενος το όνομά της χωρίς την άδειά της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στις ΗΠΑ ύστερα από διακοπές στην Ευρώπη με τον σύντροφό της, τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο Χασάν Τζαμίλ, φαίνεται αποφασισμένη να βάλει τον πατέρα της στη θέση του.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που αποκαλύπτει το σάιτ The Blast, η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, όπως είναι το πλήρες όνομά της, κατέθεσε αγωγή εις βάρος του πατέρα της επειδή χρησιμοποιεί το οικογενειακό τους όνομα στη δική του εταιρία, τη Fenty Entertainment.

Η Ριάνα έχει ήδη κατοχυρώσει την επωνυμία Fenty Beauty για δική της εταιρία που παράγει προϊόντα μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ο πατέρας της και ένας άλλος άντρας ονόματι Μόουζες Πέρκινς δημιούργησαν μια εταιρία ψυχαγωγίας και λειτουργούν ως ατζέντηδές της, χωρίς να έχουν σχετική άδεια από την ίδια, προκαλώντας της μάλιστα οικονομικές ζημιές και πλήττοντας την επαγγελματική φήμη της.

Η τραγουδίστρια είχε πολύ κακές σχέσεις με τον πατέρα της εδώ και χρόνια, για την ακρίβεια από τα παιδική της κιόλας ηλικία στα Μπαρμπέιντος. Πάντα του κρατούσε κακία που, λόγω του αλκοολισμού του, φερόταν άσχημα στη μητέρα της.

Η φωτογραφία

Η αγωγή έρχεται λίγους μήνες αφότου η τραγουδίστρια ανάρτησε στον λογαριασμό της φωτογραφία της με τον πατέρα της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση τους είχε μπει σε τροχιά εξομάλυνσης. Αυτό όμως δεν έμελλε να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του σάιτ, στην αγωγή της Ριάνα αναφέρεται ότι η Fenty Entertainment δέχτηκε το 2017 πρόταση από τρίτο για τη Ριάνα, προκειμένου αυτή να κάνει 15 συναυλίες στη Λατινική Αμερική αντί 15.000.000 δολαρίων, ενώ σε άλλη περίπτωση η εταιρία του πατέρα της άφησε εντέχνως να εννοηθεί ότι η τραγουδίστρια συμμετείχε σ’ ένα πρότζεκτ δημιουργίας boutique hotels.

spl641429 012

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...