Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Βραζιλιάνικα πάθη στον Alpha

❱❱ Αρχίζει την Κυριακή η επιτυχημένη τηλενουβέλα «Total dreamer», που «πατάει» στον «Πυγμαλίωνα» του Μπέρναρντ Σο

Next top model αλά… βραζιλιανικά, με πάθη, ίντριγκες και φουλ του έρωτα! Οχι, δεν πρόκειται για ακόμη ένα reality που «μαγειρεύεται» για την ελληνική τηλεόραση, αλλά για το «Total dreamer», ένα πολύ επιτυχημένο βραζιλιάνικο σίριαλ, που εξασφάλισε για τους τηλεθεατές του ο Alpha.

Η πρεμιέρα της σειράς, που ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης τηλενουβέλας στα International Emmy Awards 2017, έχει προγραμματιστεί αυτή την Κυριακή στις 20.00. Μετά θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση στις 17.00.

Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η 20χρονη Ελίζα, μια όμορφη κοπέλα από την επαρχία, που θα βρεθεί στο πολύβουο Ρίο ντε Τζανέιρο κυνηγώντας το όνειρο μιας μεγάλης καριέρας στο μόντελινγκ. Η υπόθεση της σειράς είναι ελαφρώς βασισμένη στο θεατρικό αριστούργημα «Πυγμαλίων» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, ενώ το καστ περιλαμβάνει μερικά «hot» ονόματα της βραζιλιάνικης τηλεόρασης: Μαρίνα Ρούι Μπαρμπόσα, Φελίπε Σίμας, Φάμπιο Ασουνσάο και Zουλιάνα Παές. Με γυρίσματα κυρίως σε Βραζιλία, αλλά και σε Αυστραλία και Ουρουγουάη, η σειρά εκτυλίσσεται σε ένα κοσμοπολίτικο φόντο, όπου η βιομηχανία της μόδας και το μόντελινγκ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια του αλκοολικού και βίαιου πατριού της, η 20χρονη Ελίζα καταφέρνει με τη βοήθεια της μητέρας της να το σκάσει από το σπίτι, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τα αδέλφια της σε μια νέα πόλη. Ομως η νέα ζωή στο Ρίο ντε Τζανέιρο δεν φαίνεται να είναι όπως την είχε φανταστεί.

Επειτα από διάφορες ατυχίες, θα καταλήξει να ζει στον δρόμο. Εκεί θα γνωρίσει τον Ζόνατας, έναν δυναμικό νεαρό που καταφέρνει να επιβιώνει με δουλειές του ποδαριού. Ο Ζόνατας θα τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και σύντομα η Ελίζα θα αρχίσει να πουλά λουλούδια στα μπαρ της πόλης και τα φανάρια.

Η φιλία ανάμεσά τους θα αρχίσει να εξελίσσεται σε πραγματική αγάπη, όταν τυχαία στον δρόμο της βρεθεί ο Αρτούρ, ο ιδιοκτήτης ενός από τα πιο διάσημα πρακτορεία μοντέλων στη Βραζιλία. Ο Αρτούρ προσπαθεί να την πείσει ότι με λίγες αλλαγές στην εμφάνισή της μπορεί να κατακτήσει τον χώρο της μόδας.

Η Ελίζα πείθεται να δοκιμάσει, ωστόσο δεν γνωρίζει καλά το παρελθόν του ούτε την παθολογική σχέση που διατηρεί εκείνος με την Καρολίνα, μια γοητευτική όσο και φιλόδοξη γυναίκα, διευθύντρια ενός μεγάλου περιοδικού μόδας, η οποία θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει μαζί του ένα παιδί.

Στοίχημα από καπρίτσιο

Οταν οι δυο τους βάζουν στοίχημα από απλό καπρίτσιο αν η Ελίζα μπορεί από απλή επαρχιωτοπούλα να μεταμορφωθεί σε εντυπωσιακό top model, δεν είναι ακόμα σε θέση να προβλέψουν αυτό που θ’ ακολουθήσει και θα αλλάξει τη ζωή όλων τους για πάντα…
Αξίζει να σημειωθεί πως το «Total dreamer» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της δεκαετίας, με περισσότερους από 30.000.000 τηλεθεατές σε Βραζιλία και Πορτογαλία.

Το τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...