Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Πένσου φόρεσε πάλι νυφικό μετά τον χωρισμό της από τον Αποστόλου

❱❱ Παντρεμένες, ελεύθερες και μαμάδες της εγχώριας showbiz ντύθηκαν νύφες

❱❱ Οικονομάκου και Μπόμπα το… έζησαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνεςΠαντρεμένες, χωρισμένες, ελεύθερες αλλά και μαμάδες της εγχώριας showbiz είπαν «Yes, I do», φόρεσαν εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες και περπάτησαν στην πασαρέλα για καλό σκοπό.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Μυρτώ Κάζη έβαλε τη σφραγίδα της στο bridal catwalk, το οποίο ήταν φέτος αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος.

f1 7

f2 17

Δεκατέσσερις γνωστοί σχεδιαστές συμμετείχαν στη λαμπερή εκδήλωση και έντυσαν στα λευκά πάνω από 50 celebrities, ορισμένες από τις οποίες μάλιστα φόρεσαν νυφικό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Πασαρέλα

Τρανταχτό παράδειγμα, οι φρεσκοπαντρεμένες Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Μπόμπα. Η πρώτη εμφανίστηκε στην πασαρέλα με δημιουργία του Atelier Loukia, ενώ τη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη έντυσε ο Βασίλης Ζούλιας.Εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό του οίκου Max Mara ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ οι κολλητές Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν Βέντελ συνεργάστηκαν με τη σχεδιάστρια Lila Nova.

f4 9

Εναλλακτική εμφάνιση έκανε η Μάγδα Πένσου, φορώντας ξανά νυφικό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου. Η Εύη Ιωαννίδου του «Greece’s Next Top Model», η οποία εμφανίστηκε με δημιουργία Made Bride by Antonea, δήλωσε στις κάμερες πως δεν σκέφτεται να παντρευτεί προς το παρόν.

f9 1

Η Ελεονώρα Μελέτη έβαλε νυφικό με βέλο της Λένας Κατσανίδου, η Νικολέττα Ράλλη έκανε διπλή εμφάνιση με δημιουργίες Madame Shoushou, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πρόβα νυφικού με τη σφραγίδα του οίκου Anem και η Εύη Φραγκάκη ντύθηκε sexy νύφη από την Αιμιλία Κρητικού.

f11

f7 2

Τα φλας, επίσης, τράβηξαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, οι αδελφές Αννα και Τέα Πρέλεβιτς και η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα με δημιουργίες Mairi Mparola, η Ειρήνη Παπαδοπούλου με νυφικό επίσης Λένας Κατσανίδου και η Παολίνα Διαμαντούλη, ντυμένη κι αυτή από τον Βασίλη Ζούλια.

—-

Με την κόρη της η Ασημακοπούλου

f6 3

Πασαρέλα με την οκτάχρονη κόρη της έκανε στο «Yes I do» η Ελενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός και η Μαρία Ροζάρια ντύθηκαν στα λευκά από τον σχεδιαστή Demetrios και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μεταξύ εκείνων που τις χειροκρότησαν θερμά ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο, σύζυγος της Ελενας και πατέρας της μικρής, ο οποίος παρακολούθησε την επίδειξη μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Να θυμίσουμε ότι η Ελενα και ο Μπρούνο, οι οποίοι είναι παντρεμένοι εδώ και χρόνια με πολιτικό γάμο, έκαναν και τον θρησκευτικό τον περασμένο Μάιο, με παρανυφάκι την κόρη τους.

f5 4

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...