Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γερονικολού: Με τον Γιώργο έχουμε δυνατή χημεία που βγαίνει στο γυαλί

❱❱ Η Γερονικολού μιλά για τον ρόλο της στο «Τατουάζ» του Alpha και για τη συνεργασία της με τον Ντάνο

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Για την Κατερίνα Γερονικολού φέτος είναι η χρονιά της! Η ηθοποιός κλέβει τις εντυπώσεις στη σειρά «Το τατουάζ» του Alpha, στον ρόλο της δυναμικής Ολγας, κερδίζει το πιο δυνατό χειροκρότημα στο θέατρο Ηβη, στη sold out παράσταση της χρονιάς «Χτυποκάρδια στο θρανίο» του Λάκη Λαζόπουλου ως σκανταλιάρα Λίζα Πετροβασίλη, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε για τη συμμετοχή της στη συνέχεια του θεατρικού «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα δούμε από το φθινόπωρο του 2019.

Τι λέει η ίδια για όλη αυτή την επιτυχία; «Θεωρώ ότι φέτος ένωσα τα κομμάτια ενός παζλ από διαφορετικές πλευρές και ένιωσα μια πληρότητα. Με πολλή δουλειά, με έλλειψη ύπνου, με διαρκές τρέξιμο, τα κατάφερα. Αλλά δεν τη θεωρώ προσωπική επιτυχία. Ξέρετε ότι στον κόσμο της τέχνης, τόσο στη μικρή οθόνη του Alpha με το “Τατουάζ” όσο και στο θέατρο Ηβη με τα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, η επιτυχία είναι ομαδική δουλειά. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βάνα Δημητρίου, στον Ανδρέα Γεωργίου, στον Κούλλη Νικολάου για το “Τατουάζ” κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάκη Λαζόπουλο και στον θίασο της παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο” που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν για να τα βγάλω πέρα με τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη. Ολες αυτές οι επιτυχίες γίνονται από ανθρώπους με πάθος» μας λέει η γλυκιά Κατερίνα.

Υψηλή τηλεθέαση

Τη ρωτάμε πού, κατά τη γνώμη της, οφείλεται η υψηλή τηλεθέαση του «Τατουάζ», το οποίο νίκησε κατά κράτος τα realities. «Μα, η σειρά έχει ωραία πλοκή! Φοβερή δράση, τρομερές ιστορίες. Αφού ρωτάω τη Βάνα Δημητρίου “Από πού σου βγαίνουν όλα αυτά; Πώς σκέφτεσαι όλες αυτές τις ιστορίες; Πώς τις κατεβάζει το μυαλό σου;” Η Βάνα έχει ανεξάντλητο ταλέντο. Τη θαυμάζω. Εχει να χειριστεί έναν μεγάλο όγκο δουλειάς και είναι δίκαιη με όλους τους χαρακτήρες της. Η αξία της είναι μεγάλη. Ξέρετε ότι το “Τατουάζ” παίζεται αυτήν τη στιγμή στο Ντουμπάι; Το έχω δει μεταγλωττισμένο στα αραβικά».

Η σειρά θα συνεχίσει και τον Οκτώβριο του 2019, όπως ήδη ακούγεται; «Αυτήν την ερώτηση μου την κάνουν στον δρόμο. Πραγματικά δεν το γνωρίζω, αλλά έτσι ακούγεται. Είναι συγκλονιστικό από τον Ιανουάριο να σε ρωτούν για κάτι που θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο. Τόσο έχουν αγαπήσει τη σειρά» μας λέει.

f1 geronikoloy

Πώς είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνος), τον νικητή του πρώτου «Survivor», που επικρίθηκε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική; «Πάντα θα υπάρχουν επικριτές. Και όμως ο Γιώργος δουλεύει και προσπαθεί πάρα πολύ. Εχω μια πολύ όμορφη συνεργασία και αυτή ρέει σαν το νερό, κυλάει. Μπορεί στην αρχή κάποιοι να είδαν τη συμμετοχή του με μια σχετική αμηχανία, αλλά ο Γιώργος τούς κέρδισε γιατί αγαπά αυτό που κάνει. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς και ότι έχουμε μια δυνατή χημεία που βγαίνει στο γυαλί».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...