Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Ρία Αντωνίου «ακονίζει τα… νύχια της»

❱❱ Νέο επεισόδιο στο σίριαλ περί βιασμού της σεξοβόμβας Ρίας Αντωνίου από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο

Σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές για το τι συνέβη το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου επιμένουν η Ρία Αντωνίου και ο πρώην σύντροφός της, επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος.

Το γνωστό μοντέλο επιμένει ότι έπεσε θύμα βιασμού, βάναυσου ξυλοδαρμού και ληστείας από τον επιχειρηματία, την ώρα που εκείνος την καταγγέλλει για εκβιασμό με οικονομικά κίνητρα, εμπλέκοντας μάλιστα και τρίτα πρόσωπα στη μυστηριώδη υπόθεση.

«Ο Χρήστος Ψωμόπουλος με χτύπησε επανειλημμένως προκαλώντας μου σωματικές βλάβες κατά τρόπο που θα μπορούσα να υποστώ σοβαρή βλάβη της υγείας και της σωματικής μου ακεραιότητας. Στη συνέχεια, επιστρατεύοντας εκ νέου σκληρή σωματική βία εναντίον μου, κατέβαλε την αντίστασή μου και με εξανάγκασε να έλθω σε σεξουαλική επαφή μαζί του» καταγγέλλει η 31χρονη καλλονή στη δισέλιδη αναφορά που υπέβαλε μέσω των συνηγόρων της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποία δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Επιπροσθέτως και πάλι ασκώντας μου σωματική βία προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του ο Χρήστος Ψωμόπουλος αφαίρεσε από την κατοχή μου το κινητό μου τηλέφωνο αποκλειστικής κυριότητας και ιδιοκτησίας μου, το οποίο και ιδιοποιήθηκε παρανόμως» συνεχίζει η εκρηκτική ξανθιά, η οποία αμέσως μετά το συμβάν κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων καταγγέλλοντας τον βιασμό της από τον επιχειρηματία. Πάντως, με νεότερη επιστολή του ο Χρήστος Ψωμόπουλος εξακολουθεί από την πλευρά του να αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες σε βάρος του και ζητά να επιληφθεί εφέτης της υπόθεσης.

«Θα αιτηθώ λόγω της πιθανολογούμενης εμπλοκής τρίτων με αποχρώσες ενδείξεις εκβιασμού με σκοπό το οικονομικό όφελος και τον διασυρμό μου στο πανελλήνιο και ειδικά ενώπιον της ανήλικης κόρης μου να επιμεληθεί της υπόθεσης εφέτης» αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του. Επιπλέον αποδίδει την αναληθή -όπως τη χαρακτηρίζει- καταγγελία του μοντέλου σε «κακούς συμβούλους που έχει», οι οποίοι «θα αποκαλυφθούν με απλή άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών». Τονίζει ακόμα ότι μία εβδομάδα μετά τον καταγγελθέντα βιασμό «δεν έχει λάβει κάποια κλήση ή κατηγορητήριο».

«Θα αντιληφθεί το λάθος της»

«Θέλω να πιστεύω πως η κυρία θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, αφού αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή μου (ειδικά για την ανήλικη κόρη μου), ενώ προτίθεμαι να τη συγχωρήσω εάν το πράξει» συνεχίζει ο επιχειρηματίας και ενημερώνει δημόσια τη Ρία Αντωνίου ότι αν σκοπός της είναι «να τον εκβιάσει και να αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του, θα τον βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου του, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και τον διέσυρε».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...