Το «Μην ψαρώνεις» είναι φτιαγμένο για μένα!

❱❱ Ο Τάσος Παλαντζίδης μιλάει για τον ρόλο του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που έκανε πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ψάρωσαν» οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», καθώς στην πρεμιέρα της -την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου- κατέγραψε στη ζώνη μετάδοσής της το υψηλότερο με διαφορά μερίδιο τηλεθέασης, 25,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54!

Εν αναμονή, λοιπόν, του αυριανού δεύτερου επεισοδίου, ο αγαπητός Τάσος Παλαντζίδης, ο γλυκός παππούς της Μαργαρίτας (Στελίνα Κουρή), ο φιλικός και γενναιόδωρος, που θέλει να βοηθάει τους πάντες αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά, μιλάει για τον ρόλο του αλλά και για τη σειρά, η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αμέσως.

«Χαίρομαι που την αγκάλιασε ο κόσμος, γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον. Στα γυρίσματα περνάμε πραγματικά καλά και ως δουλειά είναι πολύ οργανωμένη, και από πλευράς συνεργατών και σε ό,τι αφορά το στούντιο» λέει στην «Espresso».

Ο ηθοποιός εξηγεί και γιατί επέλεξε να απουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια από τη μικρή οθόνη. «Εχω να κάνω χρόνια τηλεόραση, αν εξαιρέσουμε αυτά τα πέντε επεισόδια με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” που κάναμε πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν μου λείπει. Να καθίσω, θέλω. Και το λέω αυτό γιατί οι συνθήκες πια, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα στη ζωή μας, έχουν αλλάξει. Δεν έχω δουλέψει λίγο στη ζωή μου. Παλιότερα σαφώς δουλεύαμε με καλύτερες συνθήκες και είχαμε και απολαβές. Δεν εννοώ τις υλικές, αλλά τις ηθικές. Ηταν πιο καλή η κατάσταση» αναφέρει. «Εκτός αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία, όπως η συγκεκριμένη… Μιας σειράς δηλαδή που να αξίζει να συμμετέχεις! Από την άλλη, ως συνταξιούχος δεν μπορείς να ζήσεις με τη σύνταξη και είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις» σπεύδει να προσθέσει.

«Πασαδόρος η Ιωαννίδου»

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Τάσος Παλαντζίδης συμπράττει για πρώτη φορά καλλιτεχνικά με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία, σύμφωνα με το σενάριο, θα τον χρησιμοποιήσει. «Είναι αλήθεια αυτό και μπορώ να πω ότι η κυρία Ιωαννίδου -αν και πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της- είναι καλή πασαδόρος, όπως λέμε εμείς οι ηθοποιοί, και πολύ θετική ως συνεργάτις. Οχι μόνο η κυρία Ιωαννίδου, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της παραγωγής. Απλώς μαζί της έχω τις πιο πολλές σκηνές» μας λέει και συμπληρώνει: «Το σενάριο της σειράς μίλησε μέσα μου και δεν χρειάστηκε να δουλέψω πολύ με τον ρόλο. Διαβάζοντας το σενάριο, έχω δει πράγματα που θα έλεγα ότι είναι μέσα μου… Είναι φτιαγμένα για μένα».

Κι ενώ τηλεοπτικά μπορεί να απείχε επί σειράν ετών, θεατρικά και κινηματογραφικά δεν έλειψε από το κοινό του. Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη οθόνη, μάλιστα, ετοιμάζει δύο νέες παραγωγές μετά την ταινία «Bachelor 3», όπου συμμετείχε. «Η μία είναι φιλμ βασισμένο στο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου “Για να δει τη θάλασσα”, που αναμένεται να βγει μέσα στο 2019. Ο ρόλος μου σε αυτό είναι ένας πλανόδιος ζωγράφος. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι περισσότερο ακόμα, για να μην αποκαλύψω την ιστορία». Οσο για το δεύτερο πρότζεκτ, είναι μια ταινία με θέμα τον Πόντο, όπου θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και -όπως λέει- πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...