Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Το «Μην ψαρώνεις» είναι φτιαγμένο για μένα!

❱❱ Ο Τάσος Παλαντζίδης μιλάει για τον ρόλο του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που έκανε πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ψάρωσαν» οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», καθώς στην πρεμιέρα της -την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου- κατέγραψε στη ζώνη μετάδοσής της το υψηλότερο με διαφορά μερίδιο τηλεθέασης, 25,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54!

Εν αναμονή, λοιπόν, του αυριανού δεύτερου επεισοδίου, ο αγαπητός Τάσος Παλαντζίδης, ο γλυκός παππούς της Μαργαρίτας (Στελίνα Κουρή), ο φιλικός και γενναιόδωρος, που θέλει να βοηθάει τους πάντες αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά, μιλάει για τον ρόλο του αλλά και για τη σειρά, η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αμέσως.

«Χαίρομαι που την αγκάλιασε ο κόσμος, γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον. Στα γυρίσματα περνάμε πραγματικά καλά και ως δουλειά είναι πολύ οργανωμένη, και από πλευράς συνεργατών και σε ό,τι αφορά το στούντιο» λέει στην «Espresso».

27 f2 tel 2725

Ο ηθοποιός εξηγεί και γιατί επέλεξε να απουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια από τη μικρή οθόνη. «Εχω να κάνω χρόνια τηλεόραση, αν εξαιρέσουμε αυτά τα πέντε επεισόδια με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” που κάναμε πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν μου λείπει. Να καθίσω, θέλω. Και το λέω αυτό γιατί οι συνθήκες πια, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα στη ζωή μας, έχουν αλλάξει. Δεν έχω δουλέψει λίγο στη ζωή μου. Παλιότερα σαφώς δουλεύαμε με καλύτερες συνθήκες και είχαμε και απολαβές. Δεν εννοώ τις υλικές, αλλά τις ηθικές. Ηταν πιο καλή η κατάσταση» αναφέρει. «Εκτός αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία, όπως η συγκεκριμένη… Μιας σειράς δηλαδή που να αξίζει να συμμετέχεις! Από την άλλη, ως συνταξιούχος δεν μπορείς να ζήσεις με τη σύνταξη και είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις» σπεύδει να προσθέσει.

«Πασαδόρος η Ιωαννίδου»

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Τάσος Παλαντζίδης συμπράττει για πρώτη φορά καλλιτεχνικά με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία, σύμφωνα με το σενάριο, θα τον χρησιμοποιήσει. «Είναι αλήθεια αυτό και μπορώ να πω ότι η κυρία Ιωαννίδου -αν και πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της- είναι καλή πασαδόρος, όπως λέμε εμείς οι ηθοποιοί, και πολύ θετική ως συνεργάτις. Οχι μόνο η κυρία Ιωαννίδου, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της παραγωγής. Απλώς μαζί της έχω τις πιο πολλές σκηνές» μας λέει και συμπληρώνει: «Το σενάριο της σειράς μίλησε μέσα μου και δεν χρειάστηκε να δουλέψω πολύ με τον ρόλο. Διαβάζοντας το σενάριο, έχω δει πράγματα που θα έλεγα ότι είναι μέσα μου… Είναι φτιαγμένα για μένα».

Κι ενώ τηλεοπτικά μπορεί να απείχε επί σειράν ετών, θεατρικά και κινηματογραφικά δεν έλειψε από το κοινό του. Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη οθόνη, μάλιστα, ετοιμάζει δύο νέες παραγωγές μετά την ταινία «Bachelor 3», όπου συμμετείχε. «Η μία είναι φιλμ βασισμένο στο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου “Για να δει τη θάλασσα”, που αναμένεται να βγει μέσα στο 2019. Ο ρόλος μου σε αυτό είναι ένας πλανόδιος ζωγράφος. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι περισσότερο ακόμα, για να μην αποκαλύψω την ιστορία». Οσο για το δεύτερο πρότζεκτ, είναι μια ταινία με θέμα τον Πόντο, όπου θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και -όπως λέει- πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...