Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Λαχτάρα με τον Ταχτσίδη Jr!

❱❱ Ο εξίμισι μηνών γιος της Θεοδωροπούλου και του ποδοσφαιριστή προσβλήθηκε από ιό και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Αγωνία για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Ο εξίμισι μηνών γιος του ζευγαριού Κωνσταντίνος νοσηλεύεται εδώ και 13 ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger επισκέφθηκε το θεραπευτήριο για να κάνει μια εξέταση στο παιδί και προς μεγάλη της έκπληξη οι γιατροί συνέστησαν την άμεση εισαγωγή του. Ετσι κι έγινε. Ο μικρός ανέβασε υψηλό πυρετό, καθώς έχει προσβληθεί από έναν ιό, αλλά, επειδή είναι βρέφος, τον περνάει πολύ βαριά, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ανάρρωσή του.

Τόσο η Ζέτα, που δεν έχει λείψει λεπτό από δίπλα του, όσο και ο Παναγιώτης κόντεψαν να τρελαθούν από την αγωνία τους τις πρώτες μέρες βλέποντας το σπλάχνο τους με ορό στο μικροσκοπικό χεράκι του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ταξίδεψε εκτάκτως στην Αθήνα από τη νότια Ιταλία, όπου βρισκόταν λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στη νέα του ομάδα, τη Λέτσε, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον Ταχτσίδη τζούνιορ.

Χρειάστηκε μάλιστα να αλλάξει δύο πτήσεις, καθώς δεν υπάρχει απευθείας ανταπόκριση από την πόλη Λέτσε για την Αθήνα. Ευτυχώς, τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα: Ο μικρός αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται και είναι πολύ πιθανό να βγει από το νοσοκομείο μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο.

Περιπέτεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα ήταν εκείνη που έκανε γνωστό το γεγονός της πολυήμερης νοσηλείας του γιου της Κωνσταντίνου προχθές το βράδυ, όταν ανέβασε στα Stories του Instagram το χεράκι του με τον ορό, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο περί αναθεώρησης προσώπων και καταστάσεων λόγω της συγκεκριμένης περιπέτειας που βίωσε.

«Ανακαλύπτεις πως ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η ικανοποίηση όταν βλέπεις πως τα συναισθήματά σου και οι εκλεκτοί στη ζωή σου είναι εκεί για εσένα, δίπλα σου, διασχίζοντας ακόμα και ουρανούς να σου πιάσουν το χέρι (ο άντρας μου). Ανακαλύπτεις και την απογοήτευση από όλους όσους σε έχουν πει φίλο ή δικό τους άνθρωπο, έχουν μοιραστεί μαζί σου μόνο καλές στιγμές και χαρές, και στη δύσκολη σου δείχνουν πως σε μετρούν και όχι όπως έχεις φερθεί εσύ! Διαχωρίζεις φίλους, μα πάνω απ’ όλα ανθρώπους» έγραψε μεταξύ άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...