Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Θρήνος και δάκρυα από τα «κορίτσια του Θέμου»

❱❱ Παρουσιάστριες, μοντέλα και δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο πλευρό του αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους «Mr ΟΛΑ»

«ΟΛΑ»… τελείωσαν για τον Θέμο Αναστασιάδη, με τα «κορίτσια» του να πενθούν. Ο κύκλος των επιτυχημένων βραδινών εκπομπών, που παρουσίαζε για χρόνια ο δημοσιογράφος, έκλεισε οριστικά το βράδυ της Τρίτης, με την ανακοίνωση του θανάτου του.

Σεξοβόμβες, μοντέλα, δημοσιογράφοι, ακόμα και σταρλετίτσες, που βρέθηκαν στο πλευρό του στην εκπομπή του και στις οποίες άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στη showbiz, τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια

Συντετριμμένη η Δούκισσα Νομικού, στο μακροσκελές ποστ της χαρακτήρισε τον Θέμο Αναστασιάδη «τηλεοπτικό πατέρα» της. «Οταν ξεκίνησα να δουλεύω στο “ΟΛΑ”, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Οπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές, λέγοντάς μου “Προχώρα, ρώτησε ό,τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα”» έγραψε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Ησουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα, Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα». Η Σάσα Μπάστα στο δικό της μήνυμα τον χαρακτήρισε «μέντορα», σχολιάζοντας: «Πάντα δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο, ότι “ΟΛΑ” θα πήγαιναν καλά. Εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά και να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου. Ησουν και θα είσαι ένα απ’ τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου! Ο μέντοράς μου, ο φίλος μου, ο συνεργάτης κι άνθρωπος δικός μου!»

Η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία συνεργάστηκε μαζί του για αρκετά χρόνια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής, τον αποχαιρέτησε με λίγα λόγια, αλλά γεμάτα νοσταλγία: «Αγαπημένε μου. Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα». Λιτό, αλλά στενόχωρο και το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου: «RIP, Θέμο μου. Thank you». Οσο για την Ιωάννα Λίλη, έγραψε: «Θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα».

Σε «ευχαριστώ»

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» που τη βοήθησε εξέφρασε και η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία βρέθηκε για έναν χρόνο στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, στην εκπομπή «Πυρετός το Σαββατόβραδο», ενώ η Λάουρα Νάργες έγραψε στο Instagram: «Εχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό γ’ αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ, Θέμο μου, που μπόρεσα να υπάρξω ”κορίτσι” σου». Οσο για τη Μικαέλα Ιωνά, που βλέπαμε στην «κρυφή κάμερα» του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», είπε κι εκείνη το δικό της «αντίο» αναφέροντας: «Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος, με πανέμορφη ψυχή! Θα μας λείψετε πολύ, κύριε Θέμο».

«Εχω πάθει σοκ» ανέφερε στο διαδικτυακό μήνυμά της η Ναστάζια Μητροπούλου, η οποία πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή. Μου φέρθηκε πιο όμορφα απ’ όλους. Σαν παιδί του με είχε. Δεν έχω λόγια, μόνο δάκρυα».

me thn gynaika toy 2Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει τις επόμενες ημέρες, κατά πάσα πιθανότατα την Κυριακή, στην Κηφισιά. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία, η ακριβής ώρα και η ημέρα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως.

Η Βασιλική ήταν ο φύλακας άγγελός του

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η Βασιλική Παναγιωτοπούλου ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν απολάμβανε τα φώτα της δημοσιότητας. Δημοσιογράφοι και οι δύο, ένωσαν ζωή και καριέρα, έκαναν τρία παιδιά, μία κόρη, την 20χρονη σήμερα Αλίκη, και τα δίδυμα Βύρωνα και Φιλιώ, που μεγάλωσαν κατά πολύ αριθμητικά την ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο εργασιομανής δημοσιογράφος περνούσε τις 20 ώρες του 24ώρου στο γραφείο του στην εφημερίδα και στα πλατό, και οι επισκέψεις-έκπληξη των παιδιών του στη δουλειά ήταν η χαρά του. Η Βασιλική τούς κοίταζε και χαμογελούσε! «Ευτυχώς υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα, αλλά πολλές φορές παίρνω τα παιδιά, πηγαίνουμε στην εφημερίδα και βλέπουν εκεί τον μπαμπά τους. Αυτό είναι το καλύτερό τους.

Ολοι παίζουν μαζί τους, τους παραγγέλνουν πίτσες, νιώθουν σαν να πηγαίνουν σε παιδικό πάρτι» είχε αποκαλύψει εκείνη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Φτασμένη καριέρα

Η όμορφη Βασιλική, με καταγωγή από τη Θήβα και με φτασμένη καριέρα στα δελτία ειδήσεων του Σκάι και του Alpha, τα παράτησε όλα και στάθηκε μέχρι την ύστατη στιγμή ο φύλακας άγγελος του ισχυρού άνδρα της δημοσιογραφίας. Δυνατή και γεμάτη αγάπη, στάθηκε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία ανάσα του.

Ως σύζυγος, ήταν γλυκιά, ενθουσιώδης και ερωτευμένη. Γελούσε με τα αστεία του συντρόφου της και εκείνος δεν έκανε καμία αλλαγή στην εκπομπή του, ακόμα και στα… κορίτσια του, αν δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη της, όπως είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξή του!

Η μετακόμιση στην Ελβετία και η μάχη με τον καρκίνο

Ο Θέμος μετακόμισε το 2014 στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ηδη βρίσκονταν εκεί η σύζυγός του Βασιλική και τα παιδιά τους. Αρχικά πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μέχρι που σταμάτησε τα ταξίδια. Ηταν την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της ελβετικής πόλης κι έπειτα, όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα, μεταφέρθηκε στην παγκοσμίου φήμης κλινικής «Dana Farber Cancer Institute» στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο ερευνητικό κέντρο πρωτοπορεί στην κατανόηση, στη διάγνωση και την αντιμετώπιση πολλών μορφών καρκίνου. Ο Θέμος υποβλήθηκε σε καινοτόμες θεραπείες και ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε.

Δεύτερο χτύπημα

Η χαρά όλων ήταν μεγάλη. Τον Σεπτέμβριο του 2017, όμως, ο καρκίνος επανεμφανίστηκε. Οι γιατροί στο εξωτερικό διέγνωσαν οστεοσάρκωμα στον θώρακα, έναν σπάνιο τύπο επιθετικού καρκίνου, που εμφανίζεται κυρίως σε νεαρά αγόρια και ενήλικες άνω των 60 ετών. Ο δημοσιογράφος και εκδότης ξεκίνησε χημειοθεραπείες και για ενάμιση χρόνο έδινε τη δική του μάχη, την οποία έχασε το βράδυ της Τρίτης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας ενός πολύ κοντινού του προσώπου, αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά πήγε σε εκκλησία και γονάτισε ζητώντας βοήθεια από τον Θεό. «Ζήτησα να σωθεί το άτομο αυτό και να πάρει εμένα» ανέφερε τότε ο Θέμος Αναστασιάδης και, σαν οι ουρανοί να ήταν ανοιχτοί, άκουσαν την επιθυμία του…

offer

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...