Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Από ήρεμη νοικοκυρά, αιμοσταγής δολοφόνος

❱❱ Η μίνι σειρά μυστηρίου «The Sinner», με την Τζέσικα Μπίελ, έρχεται στο Star.

Ολοι ξέρουν ποιος το έκανε… Κανείς όμως δεν ξέρει γιατί! Γιατί μια ήρεμη νοικοκυρά μαχαίρωσε μπροστά σ’ όλο το χωριό έναν νεαρό με επτά μαχαιριές;

Το Star ποτέ δεν ξεχνά την ταυτότητά του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει επενδύσει στην prime time ζώνη του σε reality παραγωγές όπως το «MasterChef» και «Greece’s Next Τop Μodel», ωστόσο για πολλούς τηλεθεατές παραμένει ο σταθμός των δημοφιλών ξένων σειρών και ταινιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού, βλέποντας και την επιτυχία της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix στο νεανικό κοινό, σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αγορά μίνι σειρών, οι οποίες ολοκληρώνονται σε έξι, οκτώ ή 12 επεισόδια και κερδίζουν τις εντυπώσεις διεθνώς. Ετσι, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το Star θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του το μίνι σίριαλ μυστηρίου «Τhe Sinner», που θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23.00 και Πέμπτη στις 22.00.

Στο «The Sinner», που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Γερμανίδας συγγραφέως Πέτρα Χάμεσφαρ, πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Μπίελ, η οποία επανέρχεται στην τηλεόραση έπειτα από έντεκα χρόνια απουσίας με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, ενώ υπογράφει και την παραγωγή της σειράς. Η ηθοποιός για την ερμηνεία της ως Κόρα Τανέτι ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και για βραβείο ΕΜΜΥ. Μαζί της συμπράττουν οι Μπιλ Πούλμαν και Κρίστοφερ Αμποτ.

Ποια είναι όμως η Κόρα Τανέτι; Πρόκειται για μια φαινομενικά ήρεμη, καθημερινή γυναίκα, που ζει με τον άνδρα της, τον γιο της και τα πεθερικά της, ενώ εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση. Η ζωή της κυλά ήσυχα, αλλά όλα ανατρέπονται απροσδόκητα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ενώ βρίσκεται με την οικογένειά της σε μια όμορφη λίμνη απολαμβάνοντας χαρούμενες στιγμές, η Κόρα έχει ένα βίαιο ξέσπασμα που συμβαίνει απρόσμενα και κυρίως ανεξήγητα.

Θύμα της, ένας νέος που διασκέδαζε με την παρέα του ακούγοντας το αγαπημένο του τραγούδι, ο οποίος πέφτει νεκρός ύστερα από επτά μοιραίες μαχαιριές. Η Κόρα, λουσμένη στο αίμα, έχει διαπράξει ένα φρικιαστικό έγκλημα χωρίς να υπάρχει προφανής αιτία και αφορμή. Το σοκ για όλους είναι μεγάλο!
Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς μια απλή μητέρα και σύζυγος μπόρεσε να δολοφονήσει με αυτήν την αγριότητα έναν άγνωστο. Ούτε καν η ίδια η Κόρα. Στο μυαλό της είναι όλα μπερδεμένα, τι ξέρει, τι θυμάται, τι νομίζει ότι θυμάται, τι είναι ψέμα, τι είναι αλήθεια. Δεν τίθεται θέμα ομολογίας ενοχής, όλοι είδαν τι συνέβη και θεωρητικά η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Aπαντήσεις

Ομως ο ντετέκτιβ Χάρι Αμπροουζ ζητεί επίμονα απαντήσεις για το φρικτό περιστατικό. Από την πρώτη συνάντησή του με την Κόρα αντιλαμβάνεται ότι κάποια τραυματική εμπειρία πυροδότησε τα σκοτεινά τούνελ του μυαλού της και οδήγησε το χέρι της στην αποτρόπαια πράξη. Και είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι και να ανακαλύψει το ταραγμένο οικογενειακό παρελθόν της για να δώσει απάντηση στην ερώτηση που βγαίνει από τα χείλη όλων: «Μα γιατί;»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....