ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δώρο Παναγίδη

❱❱ Ο παίκτης του περσινού «Power of Love», που ακόμα… τρώει ψωμί λόγω της συμμετοχής του σ’ αυτό, κατακεραύνωσε την παραγωγή του reality λέγοντας ότι είναι στημένο!

Σχολιάζοντας τους φετινούς παίκτες Γιάννη Κοπιδάκη και Αργυρώ Τσιοράνου που μπήκαν στο reality έχοντας σχέση, την οποία προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κρατήσουν κρυφή και τελικά αποχώρησαν και οι δύο, εξέφρασε την άποψή του ότι η παραγωγή τα γνώριζε όλα. «Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι στημένα, σίγουρα το γνωρίζει η παραγωγή και ήθελε κάτι που θα πουλούσε περισσότερο. Δεν ήταν δηλαδή τυχαίο» απεφάνθη ο… αδέκαστος, άσπιλος σαν περιστέρι Δώρος Παναγίδης.

«Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα τους» που λέει και μια σοφή παροιμία. Αγαπητέ κ. Παναγίδη, μήπως πάσχετε από κάποιου είδους αμνησία ή έχετε απλώς επιλεκτική μνήμη; Γιατί, σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα δικά σας, να σας θυμίσουμε ότι εσείς μπήκατε στο παιχνίδι αποκρύπτοντας από το κοινό ότι είστε πατέρας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενά σας, αν το ήξερε η παραγωγή για τον Κοπιδάκη και την Τσιοράνου και έκανε τα στραβά μάτια, το ίδιο συνέβη και με το δικό σας μυστικό πέρυσι. Για να μην πούμε ότι λόγω αυτού φανήκατε και τόσο σίγουρος, όταν λέγατε «στημένα». Προφανώς μιλάτε εκ πείρας. Οπότε την επόμενη φορά πιο συγκρατημένα οι… καταγγελίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ