Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σάμπα με τον Κοκλώνη

❱❱ Περιπλάνηση του «Μr Celebrity Travel» με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη «θαυμάσια πόλη» Ρίο ντε Τζανέιρο σήμερα, στις 20.00, στο Open.

Στο κοσμοπολίτικο Ρίο ντε Τζανέιρο, με τις λευκές παραλίες και την πυκνή ζούγκλα, ταξίδεψε ο Νίκος Κοκλώνης με προσκεκλημένη την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο «Μr Travel» και η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησαν την περιπλάνηση στη λεγόμενη «θαυμάσια πόλη», θαυμάζοντας το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή που καλωσορίζει τους επισκέπτες από ψηλά, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του Corcovado και ατενίζει την πόλη και τον Ατλαντικό από ύψος 710 μέτρων.

Πρώτος σταθμός για τον ταξιδευτή Νίκο και τη λαμπερή πρωταγωνίστρια, η διάσημη παραλία Ιπανέμα, που δεν μένει σχεδόν ποτέ άδεια από κόσμο. Οι «Καριόκες», όπως λέγονται οι κάτοικοι του Ρίο, όταν δεν χορεύουν σάμπα στα αποκριάτικα πάρτι, αράζουν στις παραδεισένιες αμμουδιές.

Η Ιπανέμα έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο το 1962 μετά το τραγούδι «Το κορίτσι από την Ιπανέμα». Τι κι αν δεν έχετε τα απαραίτητα για μια βουτιά; Στην περιοχή θα βρείτε να αγοράσετε τα πάντα: μαγιό, παρεό, πετσέτες και, φυσικά, σαγιονάρες από πλανόδιους πωλητές. Το Ρίο είναι η γενέτειρα του brazilian μαγιό! Εκεί πρωτοφορέθηκε κι έπειτα έγινε παγκόσμιο trend.

Η ζωή και ο παλμός της Βραζιλίας «χτυπούν» στη θρυλική Κόπα Καμπάνα, την παραθαλάσσια γειτονιά της πόλης, όπου καλλίγραμμα κορμιά διασκεδάζουν και χορεύουν ατελείωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Σπορ πάνω στην άμμο

Η εντυπωσιακή παραλία μήκους 4 χιλιομέτρων μαζεύει κόσμο από πολύ νωρίς το πρωί, αφού φιλοξενεί άπειρα γήπεδα για σπορ πάνω στην άμμο. Από εδώ άλλωστε ξεκίνησαν το beach soccer το ποδοβόλεϊ. Εδώ διεξήχθησαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 οι αγώνες beach volley. Κι εδώ το 1994 ο Ροντ Στιούαρτ έπαιξε μπροστά σε ένα κοινό 3.500.000 ανθρώπων γράφοντας ιστορία.

Ο μέγας ταξιδευτής και η καλεσμένη του φόρεσαν τα μαγιό τους και περπάτησαν στην υπέροχη αμμουδιά, απολαμβάνοντας τις βουτιές τους στα νερά του ωκεανού.

Κατόπιν ο οικοδεσπότης της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής και η ηθοποιός, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, επισκέφθηκαν το θρυλικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μαρακανά. Κι έπειτα τη γειτονιά Pedro do Sal, όπου έζησαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης χορεύοντας σάμπα.

f2 21

Η Αλεξάνδρα και ο Νίκος λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής και αποδείχθηκαν εξαιρετικοί χορευτές. «Ελεος» φώναξαν μόνο όταν βρέθηκαν μπροστά στο γαστρονομικό μπουφέ του ρεστοράν «Rodizzio», με σαλάτες και συνοδευτικά και τεράστιες σούβλες με όλα τα είδη κρέατος, που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο.

f3 17

Μη χάσετε, λοιπόν, το νέο επεισόδιο του «Celebrity Travel» που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, στις 20.00, στο Open, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ν’ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της και γεγονότα που θα συζητηθούν.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...