Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

To Open κάνει κινήσεις ματ και στοχεύει στην κορυφή!

❱❱ Ο Ιβάν Σαββίδης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης Βανδή, Λαζόπουλο Κοκλώνη και ΔρούζαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Την πίτα της τηλεθέασης -και της διαφήμισης- επιθυμεί να μοιράσει ξανά οesr 2801 034 cmyk τηλεοπτικός σταθμός Open και έχει σκοπό να το πετύχει με κινήσεις… ματ! Μάλιστα, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχει ανεβάσει κιόλας αισθητά τον μέσο όρο τηλεθέασης των εκπομπών του.
Από τις αρχές Μαρτίου, λοιπόν, νέα προγράμματα θα ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης. Ηδη με ένα πολύ δελεαστικό τρέιλερ η Δέσποινα Βανδή μάς έχει βάλει στα μονοπάτια του «X-Factor».

«Αυτή είναι η στιγμή σου. Τόλμησέ το» λέει η Δέσποινα Βανδή στο πρώτο teaser που βγήκε on air και καλεί όποιον νιώθει ότι «το έχει» με το τραγούδι να δηλώσει συμμετοχή. Στην κριτική επιτροπή λέγεται ότι θα καθίσουν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ενδέχεται η Τάμτα, αν μπορέσει να ταιριάξει τις υποχρεώσεις της στο show με τη Eurovision, ενώ αναμένεται ακόμη ένας κριτής. Δυστυχώς για το Open, τον Γιώργο Μαζωνάκη έκλεισε ο ΑΝΤ1 για το «Υour face sounds familiar». Η ημερομηνία της πρεμιέρας ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και όλα δείχνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Από την άλλη μεριά, ο Λάκης Λαζόπουλος και, όπως ακούγεται, η Αννα Δρούζα θα αποτελέσουν τα καινούργια πρόσωπα της ψυχαγωγίας του Open. Ο δημοφιλής δημιουργός, όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες, θα επαναφέρει τηλεοπτικά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», στο οποίο θα υποδέχεται ζωντανά το κοινό, αλλά σε χώρο που θα στηθεί εκτός καναλιού, καθώς στις νέες εγκαταστάσεις του Open δεν υπάρχει κατάλληλο πλατό. Το ζωντανό σατιρικό σόου θα αναβιώσει σε θεατρική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που έχει χαροποιήσει τους θαυμαστές του.

Η παραγωγή

Ομως, στο Open θα «στρατοπεδεύσει» η παραγωγή της εκπομπής, την οποία θα αναλάβουν ο αδερφός του δημιουργού Κώστας Λαζόπουλος και όλη η ομάδα του «Τσαντιριού», που θα ετοιμάζει τα βίντεο προς σχολιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση και η Αννα Δρούζα επιστρέφει με μια εκπομπή συνεντεύξεων. Στο κανάλι έρχεται και το «Revenge Body» με την Ιωάννα Λίλη.

Πρόκειται για τη μεταφορά του διάσημου reality από την Αμερική, το οποίο παρουσιάζει η Κλόε Καρντάσιαν και «μεταμορφώνει» με τη βοήθεια γυμναστών και διατροφολόγων γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αδυνατίσουν.

Στις αρχές Μαρτίου θα βγει στον αέρα και η ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα και τον τίτλο «My Greece», αλλά και το οδοιπορικό «Passenger» με περιηγήσεις στο εξωτερικό με τον πρώην παίκτη του «Survivor» Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη στο τιμόνι. Τον ίδιο μήνα θα αρχίσει το ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου «Οι πειρατές του Αιγαίου», ενώ το κανάλι επενδύει στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος ετοιμάζει για την ίδια περίοδο ένα κυριακάτικο σόου.

Λέγεται ότι γι’ αυτήν τη… βεντάλια διαφορετικών προγραμμάτων ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα συμβόλαια των νέων «παικτών» του Οpen… ζαλίζουν!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...