Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Το… προσκύνημα τραγουδίστριας στην Μπεζαντάκου και ο… Πανίκας

❱❱ Κοκκινομάλλα γονάτισε μπροστά στην Μπεζαντάκου, και ήπιε σαμπάνια μέσα από τη γόβα της τραγουδίστριαςΕρωτοχτυπημένη θαυμάστρια της Στέλλας Μπεζαντάκου ήπιε σαμπάνια από τη γόβα της! Το σκηνικό απείρου κάλλους συνέβη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια πριν από μερικά βράδια.

Ανάμεσα στους έκπληκτους θαμώνες, μάλιστα, ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της συμπρωτεύουσας στις επερχόμενες εκλογές, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του δημοσιογράφου-μάνατζερ
f8 1Κώστα Μιναρετζή και βρέθηκε εκεί για να απολαύσει τη Στέλλα Μπεζαντάκου σε καλλιτεχνική δράση. Τελικά, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έμεινε… κάγκελο με το θέαμα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

Η ώρα ήταν περασμένη και η Στέλλα βρισκόταν ήδη πάνω στην πίστα του κέντρου Deja Vu, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες. Οταν άρχισε η μουσική του μεγάλου της hit «Σαν μπλουζάκι», ανέβηκε χορεύοντας στο stage μια εντυπωσιακή κοκκινομάλλα γυναίκα.

Οπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, πρόκειται για την ανερχόμενη τραγουδίστρια και χορεύτρια Πωλίνα Απέργη, η οποία είναι γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης.

Εκείνο που δεν ήταν γνωστό μέχρι τότε είναι πόσο πολύ θαυμάζει η συγκεκριμένη γυναίκα την εκρηκτική, ξανθιά καλλιτέχνιδα. Διότι αυτό που έκανε μπροστά σε όλους, μόνο ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα το τολμούσε.

Τη χάιδεψε

Αφού λικνίστηκε για λίγο φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, η Πωλίνα έσκυψε μπροστά στη Στέλλα και την… προσκύνησε! Συγκεκριμένα, γονάτισε πάνω στην πίστα και αφού της χάιδεψε τα πόδια, επιχείρησε να της βγάλει τη μία από τις γόβες που φορούσε. Η τραγουδίστρια ξαφνιάστηκε, αλλά δεν σταμάτησε το πρόγραμμα. Και κάπως έτσι η θαυμάστριά της συνέχισε ακάθεκτη την ακραία δημόσια εκδήλωση του θαυμασμού της.

Οταν της έβγαλε το γοβάκι, ανέβηκε στην πίστα ένας σερβιτόρος του μαγαζιού, με τον οποίο προφανώς είχε συνεννοηθεί λίγο νωρίτερα η Πωλίνα.

Στα χέρια του κρατούσε μια σαμπάνια και μόλις την άνοιξε, η ερωτοχτυπημένη θαυμάστρια της Μπεζαντάκου την άρπαξε και γέμισε με το περιεχόμενό της τη γόβα. Τη συνέχεια μπορείτε να τη δείτε καρέ καρέ στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο σημερινό φύλλο μας. Η Πωλίνα ήπιε μονορούφι τη σαμπάνια από τη γόβα της Στέλλας, αφήνοντας… παγωτό τους θαμώνες του κέντρου, με πρώτο και καλύτερο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

1 3

2 6

Οσο για τη Στέλλα, αντιμετώπισε με χιούμορ το επικό συμβάν και αφού σκούπισε τη γόβα της, την ξαναφόρεσε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί σε παλιότερες συνεντεύξεις της ότι τη φλερτάρουν τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει στην «Espresso» πριν από μερικούς μήνες πως αν χώριζε ποτέ μπορεί και να δοκίμαζε μια σχέση με γυναίκα. 

Οπως έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει, πρόκειται για πολύ υποθετικό σενάριο, καθώς η ίδια είναι φουλ ερωτευμένη και απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της Χρήστου Γκίκα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...