Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Που χάθηκε η Μαρία Κρούσου

❱❱ Ηταν weather girl στο Star, που την ανακάλυψε ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου σε βιτρίνα ανθοπωλείου
❱❱ Με τον πρώην σύζυγό της διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη της μονάκριβης κορούλας τουςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τη γνωρίσαμε πριν από δεκαοκτώ χρόνια, όταν την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου κάθισε στη βιτρίνα ενός ανθοπωλείου «ντυμένη» μόνο με κόκκινα τριαντάφυλλα!

Η εικόνα αυτή ήταν ικανή για να γίνει θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Star και σχεδόν αμέσως της έγινε η πρόταση να παρουσιάζει τον καιρό στο κανάλι.

Σήμερα η Μαρία Κρούσου απέχει από την τηλεόραση, διδάσκει μπαλέτο στη σχολή χορού που διατηρεί, αλλά και χορό σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, και μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της. «Εγώ ήμουν “παιδί” του Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις έφυγε εκείνος από το Star και ήρθαν ο κ. Χατζηνικολάου, η κυρία Ζαχαρέα και όλοι αυτοί, το κανάλι μού ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω, γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το Star και τη δουλειά αυτή, αλλά συνέβη» μας λέει και κάνει ένα flashback πώς βρέθηκε στον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς από τη μια μέρα στην άλλη…

2 8«Είχα μια οικογενειακή φίλη που έψαχνε να βρει μοντέλο να καθίσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου της για του αγίου Βαλεντίνου. Της είπα ότι θα καθόμουν εγώ και πράγματι βρέθηκα στη συγκεκριμένη θέση για δύο μέρες. Από το Star ήρθε να καλύψει το θέμα ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί έτσι μπήκα στο κανάλι. Βεβαίως, με δοκίμασαν, γιατί μπορεί να μην ήμουν σε θέση να μπορέσω να το φέρω εις πέρας… Εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι, δεν ήξερα. Τότε έπαιξαν ρόλο οι γνώμες του κ. Θοδωρή Δρακάκη και του κ. Τέρενς Κουίκ».

Στη Λυρική Σκηνή

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, η ξανθιά καλλονή έγινε talk of the town, όχι μόνο για τον «ζεστό» τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε το δελτίο του καιρού, αλλά και για τις τέλειες αναλογίες της που μαγνήτιζαν τα βλέμματα. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς από μικρή ασχολείται με τον χορό! Με μητέρα δασκάλα κλασικού χορού, η Μαρία δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει το μπαλέτο κι έτσι από την ηλικία των δυόμισι χρόνων καταπιάστηκε με αυτό το είδος. Μάλιστα, για την όμορφη ξανθιά το όνειρο κάθε μπαλαρίνας να βρεθεί στη Λυρική Σκηνή έγινε πραγματικότητα, αποσπώντας μάλιστα πολύ καλές κριτικές.

«Εχω χορέψει ως σολίστ στο στούντιο μπαλέτου της Λυρικής, στο Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο» αναφέρει στην «Εspresso».

Σήμερα η όμορφη Μαρία διδάσκει μπαλέτο στη σχολή χορού που διατηρεί στον Αγιο Αντώνιο, στο Περιστέρι, ενώ τα πρωινά μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της και σε ένα ιδιωτικό νηπιαγωγείο και δημοτικό. Ο τίτλος όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι αυτός της στοργικής μητέρας. Η πρίμα μπαλαρίνα έχει μια κόρη, την όμορφη Πατρίσια, η οποία είναι όλη της η ζωή και η οποία από μικρή αγαπούσε να χορεύει. 

«Η Πατρίσια έχει επιλέξει πλέον να ζωγραφίζει, αλλά έρχεται στη σχολή και με παρακολουθεί. Στενοχωρήθηκα που δεν χορεύει πια, αλλά, αφού η αγάπη της είναι η ζωγραφική, εγώ τη στηρίζω» μας λέει για την κλίση της μοναχοκόρης της.

Γάμος και διαζύγιο

Η Πατρίσια είναι ο καρπός του έρωτα της Μαρίας με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νάσο Χούμπαυλη. Το ζευγάρι έζησε για πολλά χρόνια ευτυχισμένο, μέχρι που τα πρώτα εμπόδια εμφανίστηκαν στο γάμο του, τα οποία δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν. Τελικά, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως φρόντισαν να διατηρήσουν άριστες σχέσεις για χάρη της μονάκριβης κόρης τους.

«Δεν ήθελα να βγει στη δημοσιότητα ο χωρισμός μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χωρίσω και πίστευα ότι θα είμαι με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Ομως δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Το διαζύγιό μου ήταν συναινετικό. Εχουμε, βέβαια, τις καλύτερες σχέσεις για το παιδί και κάνουμε και οι δυο μας τα πάντα για τη μικρή μας» εξομολογείται η Μαρία, η οποία μοιράζεται μαζί μας τους προβληματισμούς της για τις σχέσεις που ακολουθούν ύστερα από ένα διαζύγιο, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί στη μέση. 

Για τη γλυκιά μπαλαρίνα, όμως, που έχει ως μότο ζωής τη φράση «όλα γίνονται για κάποιον σκοπό, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή…», όλα είναι εμπειρίες. Ετσι, λοιπόν, ο φτερωτός θεός του έρωτα τη χτύπησε και πάλι με τα βέλη του! «Είμαι ερωτευμένη. Εχω βρει το άλλο μου μισό, αλλά συνεχίζω να επιθυμώ η προσωπική μου ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» αποκαλύπτει το πάλαι ποτέ weather girl του Star!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...