Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Μπέκινγχαμ»

❱❱ Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ «βομβαρδίζουν» τα social media με «κλικ» μέσα από το αξίας 36.000.000 ευρώ «παλάτι» τους στο δυτικό ΛονδίνοΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το υπερπολυτελές σπίτι της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο δυτικό Λονδίνο μπορούν να «επισκεφτούν» όσοι τους ακολουθούν φανατικά στο Instagram. Το ζευγάρι αναρτά συχνά πυκνά φωτογραφίες από το «παλάτι» αξίας 36.000.000 ευρώ, στο οποίο περνούν τους περισσότερους μήνες του έτους με τα τέσσερα παιδιά τους.

Το αγόρασαν το 2013 και ξόδεψαν περισσότερα από 9.000.000 ευρώ για να το ανακαινίσουν, προσλαμβάνοντας τη διακοσμήτρια των celebrities Ρόουζ Γιούνιακ, πριν μετακομίσουν σε αυτό, τον Αύγουστο του 2016. Το σπίτι διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου, εσωτερική πισίνα, κελάρι, καθώς και κήπο με… κλιματισμό.

Οποιος επισκεφτεί το σπίτι των Μπέκαμ στη βρετανική πρωτεύουσα θα διαπιστώσει ότι τα χρώματα που κυριαρχούν στην κύρια είσοδο είναι το λευκό και το μαύρο στα πλακάκια του δαπέδου, μοτίβο που συνεχίζεται και στο χολ, το οποίο έχει επίσης λευκούς τοίχους και εσωτερική σκάλα. Στον χώρο αυτό συνηθίζει να βγάζει selfies το 44χρονο πρώην Spice Girl.

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, από την άλλη, προτιμά την κουζίνα, καθώς λατρεύει να μαγειρεύει και στη συνέχεια να δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες από τις γαστρονομικές δημιουργίες του. Από ό,τι φαίνεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγαπάει επίσης τον καλό καφέ, καθώς στην κουζίνα έχει μηχανή του καφέ αξίας 3.100 ευρώ.

Το καθιστικό διακρίνεται για τη μίνιμαλ διακόσμησή του, η οποία χαρακτηρίζεται από το λευκό των τοίχων και το εκρού χρώμα του καναπέ, ενώ κυρίαρχη θέση στο δωμάτιο έχει ένα μεγάλο τζάκι. Τα απαλά χρώματα και τα ακριβά έπιπλα δίνουν έναν σικάτο τόνο στις κρεβατοκάμαρες, ενώ στις τουαλέτες ξεχωρίζει η μαρμάρινη επένδυση στους τοίχους.

9074420 0 image a 94 1548671997285

Το σπίτι στο δυτικό Λονδίνο αποτελεί τη βάση του Ντέιβιντ, της Βικτόρια και των παιδιών τους, της επτάχρονης Χάρπερ, του 13χρονου Ρομέο, του 16χρονου Κρουζ και του 19χρονου Μπρούκλιν. Ωστόσο, για αρκετές εβδομάδες τον χρόνο η οικογένεια ζει σε ακίνητά της τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Κότσγουολντς της Αγγλίας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...