Ανήλικη babysitter κακοποιούσε σεξουαλικά δύο νήπια

❱❱ Είχε όλα τα φόντα να αποτελεί την ιδανική babysitter με σχετικές σπουδές, αλλά αποδείχτηκε εφιάλτης για τους γονείς δίδυμων κοριτσιών……αφού με τις υποδείξεις παιδεραστών που εκμεταλλεύονταν και την ίδια, κακοποιούσε τα κοριτσάκια και μετά τους έστελνε το εμετικό οπτικό υλικό.

Η Σόφι Ελμς (φωτό) είναι από καλή οικογένεια και παρακολουθούσε μαθήματα φροντίδας νηπίων στο κολέγιο του Σουίντον. Στα 18 της χρόνια καταδικάστηκε σε φυλακή για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο νηπίων όταν αυτή ήταν 17 ετών. Το ευαίσθητο και καλότροπο κορίτσι ευθύνεται, σύμφωνα με τον πατέρα των θυμάτων της, για το γεγονός ότι το ένα από τα τρίχρονα πια κοριτσάκια έχει ακόμα εφιάλτες και ουρλιάζει «φύγε από πάνω μου».

Οπως προέκυψε στη δίκη της, η Ελμς προχώρησε στις πράξεις της έπειτα από παρότρυνση μέσω διαδικτύου σεσημασμένου παιδεραστή, ο οποίος της ζητούσε να του στέλνει φωτογραφίες μέσω WhatsApp. O Ντέιβιντ Γκίρινγκ, που καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση σε άλλη δίκη τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν πρώην αστυνομικός. Η Ελμς είχε πέσει στην παγίδα του διαδικτύου πολύ νωρίτερα.

Η «αφελής» και «ανώριμη για την ηλικία της», όπως την περιγράφει ο δικηγόρος της, κοπέλα είχε αποκτήσει εν αγνοία της εξαιτίας της πλάκας ενός φίλου προφίλ σε σάιτ γνωριμιών από τα 13 της. Μέσω αυτού τη βρήκε ο πρώτος παιδεραστής που απέκτησε απόλυτη επιρροή πάνω της, σε βαθμό που η ίδια δήλωνε στο facebook «σε σχέση». Εκτοτε έμαθε να υπακούει στις πιο ακατονόμαστες «εντολές», οι οποίες τελικά την έστειλαν φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.