Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ!

❱❱ «Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα έλειπε από τη θέση της!»Η Μαρίζα Κωχ περνάει δύσκολες στιγμές, με αφόρητους πόνους και ραγισμένα πλευρά. Η γνωστή τραγουδοποιός μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

Αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, εισπράττοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους διαδικτυακούς φίλους της, η καλλιτέχνις διηγήθηκε μέσω facebook την περιπέτειά της. 

f2 foto apo thalamo nosokomeioy 0«Αυτή την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Εβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους. Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα… έλειπε από τη θέση της» αποκάλυψε η Μαρίζα Κωχ. Και συνέχισε: «Είχα άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. Ομως, σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης, οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι».

Χέρι βοήθειας

Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αλλά και περίοικοι στη γειτονιά της Αθήνας όπου διαμένει έσπευσαν κοντά της δίνοντάς της συμβουλές αλλά και ένα χέρι βοήθειας, ώστε να περάσει πιο ήπια τις ημέρες της ανάρρωσης.

«Μια γερόντισσα γειτόνισσά μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες μέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρόνων!» σχολίασε με χιούμορ η τραυματισμένη ερμηνεύτρια. Στο ίδιο post δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Νένα Βενετσάνου, με την οποία συνεργάζεται on stage σε προγραμματισμένες γι’ αυτή την περίοδο εμφανίσεις τους. 

«Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη» επισήμανε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...