Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Της… περικεφαλαίας το κάγκελο με Πετρίδη – Παπανώτα

❱❱ Εξώδικο για μια χλαμύδα • Ο Αλέξανδρος Πετρίδης απειλεί τον Δημήτρη Παπανώτα με…Εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα έστειλε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, κατηγορώντας τον για «προσβολή προσωπικότητας», και του ζητά να επανορθώσει επειδή τον «διέσυρε στα social media».

Συγκεκριμένα, τις ημέρες των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό ο συνεργάτης της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία του Πετρίδη από μια αποκριάτικη εμφάνισή του, το 2018, στην οποία ο παρουσιαστής εμφανίζεται ντυμένος αρχαίος Ελληνας με χλαμύδα, σχολιάζοντας: «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Οπως αναφέρει ο τελευταίος στο εξώδικό του, ο Παπανώτας τον χλεύασε και το post του αναπαράχθηκε, με αποτέλεσμα να τον χλευάσουν και άλλοι χρήστες, αλλά και να τον απειλήσουν. Τώρα ζητάει από τον Δημήτρη Παπανώτα να επανορθώσει, διαφορετικά θα διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ.

«H δόλια προαίρεσή σας, όπως θεμελιώνεται από τα επίδικα εκτεθειμένα γεγονότα, ήταν να με διαπομπεύσετε ενώπιον ενός πλήθους αγνώστου κύκλου τρίτων προσώπων, τα οποία έχουν πρόσβαση εις το δημόσιο προφίλ σας, προκειμένου να πλήξετε την τιμή και την υπόληψή μου, δημιουργώντας απατηλώς την εντύπωση προς τρίτους ότι εγώ λοιδορώ και εμπαίζω τον ελληνικό λαό, ο οποίος διαμαρτύρεται ελεύθερα και δημοκρατικά για το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας» αναφέρει στις πρώτες σελίδες της εξώδικου πρόσκλησης, που σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά η «Espresso».

Οι δύο παρουσιαστές γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90, όταν και οι δύο έκαναν εκπομπές στο New Channel, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν λειτούργησε κατευναστικά στην υπόθεση… Οπως αναφέρει το νομικό έγγραφο, αν σε 10 ημέρες από την επίδοσή του δεν αποκατασταθούν η τιμή και η υπόληψη του θιγόμενου, τότε θα προβεί σε αγωγή που θα εγείρει το ποσό των 100.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παρουσιαστή Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, «υπάρχει βάναυση προσβολή της προσωπικότητας του κ. Πετρίδη. Και ήταν μια φωτογραφία από παλαιότερες Απόκριες, υπαινισσόμενος ότι τα συλλαλητήρια είναι… Απόκριες. Αυτό δημιούργησε την εντύπωση ότι ο κ. Πετρίδης λοιδορεί το Μακεδονικό, πράγμα ψευδές».

Η απάντηση

Αργά χθες το βράδυ ο Δημήτρης Παπανώτας προσπάθησε να λύσει το θέμα, απαντώντας μέσω Ιnstagram στον θιγόμενο παρουσιαστή. «Στις 21 Ιανουαρίου δημοσίευσα εδώ μια φωτογραφία του κυρίου Αλέξανδρου Πετρίδη με τη συμπαρουσιάστριά του, ντυμένους αρχαίους Ελληνες με τυπωμένη λεζάντα που καλούσε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία βρήκα σε δημοσιεύσεις στα social media και την αναδημοσίευσα με το σχόλιο “μια εικόνα, χίλιες λέξεις”. Ο κύριος Πετρίδης θεώρησε ότι προσβάλλεται από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που καθόλου δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ακόμα λέει ότι η φώτο με τη λεζάντα δεν είναι δικό του δημιούργημα, όπως λανθασμένα κατάλαβα, αλλά μία φωτό στο στούντιο της εκπομπής τους την περίοδο της Αποκριάς του 2018. Ζητώ συγνώμη για την παρανόηση και φυσικά κατέβασα ήδη τη συγκεκριμένη ανάρτηση όπως μου ζητήθηκε».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...