Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Οπλο και κλάματα στη δίκη του «κομάντος» Καλλίτση!

❱❱ Καλλίτσης και Χριστοπούλου στήριξαν ο ένας τον άλλον στη δίκη για την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν στο γκαράζ τουςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Αφησαν στην άκρη τη σφοδρή κόντρα τους γύρω από το πολύκροτο διαζύγιο ο Πάνος Καλλίτσης και η Ελενα Χριστοπούλου, κρατώντας κοινό μέτωπο στις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τον Ιανουάριο του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό.

Μπορεί το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να μην αντάλλαξε ούτε «γεια» στη δικαστική αίθουσα, όμως στήριξαν ο ένας τον άλλον κατά την εξέτασή τους από το δικαστήριο.

«Ο Πάνος έκανε τα πάντα για να μας προστατέψει» κατέθεσε η Ελενα Χριστοπούλου, τονίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της σώθηκε από θαύμα. «Δέχτηκα μια σφαίρα στο ύψος του κεφαλιού, σήκωσα τα χέρια και η σφαίρα με βρήκε στον αγκώνα, τα θραύσματα από το παράθυρο έπεσαν πάνω μου» περιέγραψε, ενώ αναφερόμενη στον Πάνο Καλλίτση τόνισε ότι «πάλεψε γενναία».

Η κατάθεσή της διακόπηκε προσωρινά, όταν ένας εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων προέταξε προς τη μάρτυρα ένα πλαστικό όπλο, θέλοντας να… αναπαραστήσει τη ληστρική επίθεση! «Επρεπε να το φέρετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;» ψέλλισε η 43χρονη booker, ξεσπώντας σε κλάματα από την ταραχή της! «Είναι ψεύτικο, 0,99 από τα Jumbo» απάντησε ο συνήγορος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της έδρας, του ακροατηρίου αλλά και του Πάνου Καλλίτση.

«Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως! Δεν βλέπετε τη μάρτυρα; Τρέμει ολόκληρη» φώναξε η πρόεδρος. «Ντροπή σας» φώναξε ο Πάνος Καλλίτσης, με τον εισαγγελέα να συμπληρώνει: «Να σέβεστε, κύριε συνήγορε!

Η ταραχή της Ελενας Χριστοπούλου ήταν τέτοια που χρειάστηκε αρκετές φορές να σκουπίσει τα δάκρυά της την ώρα που κατέθετε και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Στις τραγικές στιγμές που βίωσαν, αλλά και στις σφαίρες που δέχτηκε ο ίδιος, αναφέρθηκε και ο γνωστός hairstylist, ο οποίος σήκωσε την μπλούζα του και έδειξε στο δικαστήριο το τραύμα δίπλα στην καρδιά του. «Εχω φάει τρεις σφαίρες. Του όρμησα από ένστικτο, γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ηθελα να σώσω τον άνθρωπό μου… Με πυροβόλησε εξ επαφής στην καρδιά» περιέγραψε ο γνωστός κομμωτής, ο οποίος κατάφερε παρά τα τραύματά του να βγάλει την κουκούλα του δράστη και να δει το πρόσωπό του.

«Ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν, θα έπεφτε! Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν έναν κομμωτή και βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν κομάντος» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον Πάνο Καλλίτση εξήγησε πώς κατόρθωσε, παρά τον τραυματισμό του, να σταθεί στα πόδια του και να επιτεθεί στον δράστη: «Αλλιώς αντιδράμε όταν είμαστε μόνοι και αλλιώς όταν χρειάζεται να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Οταν κινδυνεύουν οι αγαπημένοι μας, πολλές φορές υπερβάλλουμε εαυτόν». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Φεβρουαρίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...