ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ελενα Πολυχρονοπούλου

❱❱ Βαλάντωσε στο κλάμα, έσκασε στον λυγμό η Ελενα στο «Power Of Love»! Το δάκρυ κορόμηλο κι ο αναστεναγμός βαθύς. Γιατί; Για τον έρωτα του Φίλιππου! «Μούλιασε», σου λέει, το πλατό από το κλάμα και τη μύξα! Δεν τη θέλει ο Φίλιππος, ο άντρακλας ο άγριος με το σαντρέ μαλλί και τι θα γίνει τώρα σε τούτη τη ζωή; Κλάψτε, βουνά, μαζί της, και κάμποι και ποταμοί και πρόβατα και γίδια, σήμερα από τη μίρλα της μας έπρηξε… τα ίδια και τα ίδια! Δύο ώρες στον καναπέ δεν σώπαινε!

Και αφού εξαντλήσαμε την ποιητική μας έμπνευση, να περάσουμε και στη λύση του προβλήματος της κυρίας Πολυχρονοπούλου: Αγαπητή Ελενα, μην κλαίτε και μη σπαράζετε, και τα φτωχά μας νεύρα τόσο πολύ ταράζετε!

Πότε προλάβατε και αγαπήσατε τόσο πολύ, τόσο βαθιά τον Φίλιππο και έχετε ξεπεράσει τη Μάρθα Βούρτση σε όλες τις ταινίες της; Σιγά τον πολυέλαιο, μη σπάσουν τα καντήλια! Τέτοιον έρωτα είχαμε να δούμε από την εποχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, και του Μιμίκου και της Μαίρης!

Και στην τελική, μη σώσει και σας ερωτευτεί! Με τέτοιο ταλέντο στο κλαψούρισμα, θραύση θα κάνετε στα «Διλήμματα», όταν βγείτε. Είστε ηθοποιός, έστω και δράμα…(τική).

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ