Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Μπέζος, οι γυμνές selfies και οι εκβιασμοί περιοδικού

❱❱ Ο Τζεφ Μπέζος ξεμπρόστιασε περιοδικό που τον εκβίαζε με selfie του ερεθισμένου μορίου τουΑπευθείας «προώθηση» στα διεθνή ΜΜΕ έκανε ο Τζεφ Μπέζος το εκβιαστικό e-mail που έλαβε από τη διεύθυνση του περιοδικού «National Enquirer», με την απειλή ότι θα δημοσίευε τις selfies του «ερεθισμένου πέους» του που έστελνε στην ερωμένη του, Λορίν Σάντσεζ, αν δεν σταματούσε την έρευνα σχετικά με το πώς κατέληξαν στα γραφεία του περιοδικού τα ερωτικά SMS τους.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου και ιδρυτής της Amazon πέρασε απευθείας στην αντεπίθεση, παρά το προσωπικό κόστος που έχουν αυτές οι αποκαλύψεις, αιφνιδιάζοντας τη μητρική εταιρία του «National Enquirer», την American Media Inc (ΑΜΙ).

«Φυσικά δεν θέλω να δημοσιευτούν προσωπικές μου φωτογραφίες, όμως επίσης δεν θα συμμετάσχω στη γνωστή πρακτική τους του εκβιασμού, των πολιτικών ρουσφετιών, των πολιτικών επιθέσεων και της διαφθοράς» τόνισε ο Μπέζος στην ανακοίνωσή του στον ιστότοπο Medium, αναφέροντας ότι η ΑΜΙ του ζητούσε να δηλώσει ψευδώς ότι η κάλυψη του διαζυγίου του από το «National Enquirer» δεν ήταν πολιτικά υποκινούμενη. 

Επιπλέον, στην ανάρτησή του ο ιδρυτής της Amazon αφήνει να εννοηθεί ότι οι αποκαλύψεις του αμερικανικού περιοδικού ενδέχεται να έχουν σχέση με την εχθρότητα του Τραμπ προς το πρόσωπό του, δεδομένης της στενής σχέσης του επικεφαλής της ΑΜΙ Ντέιβιντ Πέκερ με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό

Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Μακένζι έπειτα από 25 χρόνια γάμου. Λίγες ώρες αργότερα το περιοδικό δημοσίευσε λεπτομέρειες της εξωσυζυγικής σχέσης του με τη Σάντσεζ, μεταξύ των οποίων και προσωπικά τους μηνύματα.

Ο Μπέζος προσέλαβε τότε ιδιωτικούς ερευνητές για να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής αυτών των προσωπικών στιγμών του και να καθορίσουν τα ακριβή κίνητρα της ΑΜΙ.

Στα εκβιαστικά e-mails που του έστειλε η ΑΜΙ αναφέρεται ότι στην κατοχή της είχε, μεταξύ άλλων, μια «selfie κάτω από τη ζώνη», φωτογραφία της Σάντσεζ με πούρο που «προσομοίαζε στοματικό σεξ», φωτογραφία του ίδιου με στενό παντελόνι «το φερμουάρ του οποίου διαπερνούσε ο ημιερεθισμένος ανδρισμός του» και μια γυμνή selfie του στο μπάνιο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...