Με τραγουδίστρια ο γιος του Κατσανέβα και της Σοφίας Παπανδρέου

❱❱ Ζευγάρι με τραγουδίστρια ο γιος της Σοφίας και του Θόδωρου Κατσανέβα

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Νέος έρωτας στην πόλη! Η τραγουδίστρια Ιφιγένεια, που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, και ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα, Κωνσταντίνος, ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Το ζευγάρι, που από επιλογή θέλει να περνάει απαρατήρητο, δεν διατυμπανίζει τη σχέση του, ωστόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε βήμα του…

Ετσι, δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνος πηγαίνει στο μαγαζί όπου τραγουδά η νεαρή καλλιτέχνιδα για να τη θαυμάσει επί το έργον. Αλλά κι εκείνη ήταν διακριτικά στο πλευρό του, όταν μίλησε πρόσφατα στην Πάτρα για τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην ειδική εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πολιτικού. Η κοπέλα καθόταν στην πρώτη σειρά, μαζί με την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που τράβηξε άθελά της όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει!

Το ζευγάρι λατρεύει να είναι μαζί, επιλέγοντας χαλαρά γεύματα με φίλους ή την απόλυτη χαλάρωση του σπιτιού. Κοινή τους αγάπη είναι η μουσική… Ο Κωνσταντίνος έχει ως χόμπι να παίζει κιθάρα, ενώ για την Ιφιγένεια το τραγούδι είναι η ζωή της! «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία προέρχεται και από μουσική οικογένεια, καθώς πατέρας της είναι ο γνωστός λυράρης Κώστας Γοντικάκης.

Δισκογραφικά, το όμορφο κορίτσι κάνει αργά, σταθερά και ιδιαίτερα επιτυχημένα βήματα. Το τραγούδι «Πάμε καλοκαίρι» ήταν μεγάλη επιτυχία τόσο στο διαδίκτυο, όπου σημείωσε πάνω από 5.000.000 views, όσο και στα καλοκαιρινά κλαμπ. Ακολούθησε το τραγούδι «Το όνομά σου», σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του αδελφού της Τέρρυ Γοντικάκη. Τώρα η 24χρονη Πειραιώτισσα ανέβασε στο YouTube τη διασκευή του «You Raise Me Up» με την Athens Recording Orchestra! Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος, ο οποίος ασχολείται με τα οικονομικά, ετοιμάζεται να… εισέλθει στην πολιτική, ακολουθώντας τα χνάρια του παππού του Ανδρέα Παπανδρέου και του πατέρα του Θεόδωρου Κατσανέβα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...