Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ο Κοκλώνης στη σκιά του Φουτζιγιάμα

❱❱ Ο «Mr Celebrity Travel» συνεχίζει την ξενάγηση των Γιάννη Βαρδή και Νατάσας Σκαφιδά στην ιαπωνική μητρόπολη, απόψε στις 20.00, στο Open

Το ταξίδι του Νίκου Κοκλώνη και των καλεσμένων του Γιάννη Βαρδή και Νατάσας Σκαφιδά στο Τόκιο συνεχίζεται! Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, το «Celebrity Travel», που θα προβληθεί απόψε στις 20.00 στο Open, μας ξεναγεί στην ιαπωνική μητρόπολη!

Ο φιλόξενος οικοδεσπότης και οι συνοδοιπόροι του θα επισκεφτούν τον διάσημο πύργο Tokyo Skytree, που είναι ο ψηλότερος του κόσμου, φτάνει τα 610 μέτρα και η κατασκευή του έχει τιμηθεί με Βραβείο Γκίνες. Θα γνωρίσουν επίσης το περίφημο ηφαίστειο Φουτζιγιάμα, αλλά και το διάσημο από τον κινηματογράφο δάσος των αυτοκτονιών Aokigahara.

Ακόμα, θα απολαύσουν το ποτό τους στα πια περίεργα στέκια, μια και στο Τόκιο λειτουργούν τα πιο παράξενα μπαρ του κόσμου, όπως τα γατοκαφέ, στα οποία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους και να χαλαρώσουν με τη συντροφιά μιας γάτας, ή σε άλλα καφέ-μπαρ παίζοντας με κουκουβάγιες.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουν να κάνουν τη βόλτα τους στις πιο μεγάλες αγορές, με τους πολυτελείς οίκους μόδας. Οπως προστάζει η γιαπωνέζικη παράδοση, θα παρακολουθήσουν αγώνα σούμο και θα μάθουν τα μυστικά της ιδιαίτερης εκπαίδευσης των παλαιστών αυτού του αθλήματος, όπως η διατροφή και η καθημερινότητά τους. Επιπλέον, ο παρουσιαστής θα μας μιλήσει για τα τελετουργικά στοιχεία αυτής της πολεμικής τέχνης, όπως ο εξαγνισμός με αλάτι.

f3 dsc00026

Θα περιπλανηθούν στις πιο in περιοχές της πόλης, στο εκκεντρικό Harajuku και το Kabukich, στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια. Θα περάσουν από τον πολυσύχναστο σταθμό Σιντζούκου με το υπερσύγχρονο μέτρο και το γιγάντιο διαστημικό μουσείο Edo-Tokyo, που αποτελεί το παλαιότερο και μεγαλύτερο εθνικό μουσείο στην Ιαπωνία, με έτος ίδρυσης το 1872, το οποίο μοιάζει με τεράστιο διαστημόπλοιο! Τέλος, θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην Disney της πόλης.

Αποκαλύψεις

Στη διάρκεια του ταξιδιού, και εν μέσω των εμπειριών στο Τόκιο, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις από το διάσημο ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής θα εξομολογηθεί ένα μεγάλο μυστικό του, που επηρεάζει τη ζωή του, και θα αποκαλύψει κρυφές πτυχές της σχέσης του με τη γυναίκα της ζωής του. Πώς γνωρίστηκαν; Τι πρωτότυπο είχε η πρώτη γνωριμία τους και τι διαφορετικό θα έχει η συνέχεια της επαγγελματικής πορείας του;

f2 dsc00005

Η Νατάσα Σκαφιδά, από την άλλη, θα μοιραστεί λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής, αλλά και προσωπικά θέματα, όπως η αντίδραση του Γιάννη Βαρδή στο άκουσμα της εγκυμοσύνης της. Επίσης, θα μάθουμε για ποιον λόγο δεν πήγε τελικά στο «Survivor» o καλλιτέχνης, παρότι είχε συμφωνήσει να λάβει μέρος.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...