Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

«Χρυσές» κυρίες στην πασαρέλα!

❱❱ Αλιφέρη, Γιατζόγλου, Παπαδήμα και Οικονόμου ανάμεσα στα μοντέλα ηλικίας 50 ετών και άνω που θα πάρουν μέρος σε πρωτότυπο fashion show

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Μια κυρία 90 χρόνων σε αναπηρικό καρότσι αλλά και η αειθαλής και πάντα λαμπερή ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη συγκαταλέγονται στα 20 και πλέον μοντέλα ηλικίας από 50 και πάνω, που θα παρελάσουν σε μια πρωτότυπη επίδειξη μόδας με δημιουργίες υψηλής ραπτικής επώνυμων σχεδιαστών!

Το πολύ ιδιαίτερο event, που θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου στην επιβλητική αίθουσα του Μεγάρου «Υπατία» στην Αθήνα, διοργανώνεται από την Αθηνά Ματίς και τον Δημήτρη Καμπανάρο, οι οποίοι πιστεύουν ότι η μόδα και η ζωή δεν έχουν ηλικία. Μάλιστα, η VIP πρόσκληση της εκδήλωσης, που είναι σε χρυσό φάκελο και έχει τον τίτλο «Μeet… The Goldies», συνοδεύεται από την εντυπωσιακή φωτογραφία των -γερασμένων μεν, πολύ περιποιημένων δε- χεριών μιας γυναίκας της λεγόμενης «τρίτης ηλικίας».

Τα ονόματα των κυριών που θα συμμετάσχουν στην επίδειξη κρατούνται μυστικά για την έκπληξη, ωστόσο η «Espresso» έμαθε ότι, εκτός από τη Μαρία Αλιφέρη, από τον χώρο της showbiz θα συμμετάσχουν η Κατερίνα Γιατζόγλου, η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, το παλιό μοντέλο Τζένη Οικονόμου μαζί με την κόρη της Ναταλία, μια γνωστή fashion blogger κ.ά.

Σάρκα και οστά

Τα λαμπερά μοντέλα θα φορέσουν δημιουργίες by Vassilis Zoulias, Loukia, Lakis Gavalas, Mitakos, Epifanios, Nikolopoulou, Paris Valtadoros.

Η αρχιτέκτονας Αθηνά Ματίς έχει δημιουργήσει σπουδαία πρότζεκτ μόδας και interior design για σχεδόν όλες τις ελληνικές εκδόσεις και μετά την κρίση των περιοδικών ίδρυσε την εταιρία PlanB Trends. Μέσω αυτής δίνει σάρκα και οστά σε καινοτόμες ιδέες, ενώ για το συγκεκριμένο event αναφέρει: «Είναι το πρώτο διεθνώς που χρησιμοποιεί στο σύνολό του μοντέλα 50+, ακόμη και μοντέλα 90 ετών, τα οποία σύσσωμος ο κόσμος της μόδας ντύνει με haute couture. Βασισμένο στο διεθνές κίνημα του Advanced Style, υποστηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια να ενδυναμωθεί ο κοινωνικός ρόλος της “χρυσής” ηλικίας και να δοθεί μια καινούργια προοπτική για μια καινούργια ζωή, μέσω της μόδας, η οποία μέχρι στιγμής εστίαζε στη νεότητα».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο συνδημιουργός της εκδήλωσης, γεροντολόγος και ιδιοκτήτης και διευθυντής της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και Αποθεραπείας «Νέα Θάλπη», δρ Δημήτρης Καμπανάρος. «Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στιλ, μπορούν να είναι δημιουργικοί, μπορούν να είναι όμορφοι και δραστήριοι σε κάθε ηλικία!» υποστηρίζει.

f1 1

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...