Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Οικογένεια» πολύ ροκ!

❱❱ Δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους, έβαλαν και τα παιδιά τους «στο κόλπο» και έφτιαξαν τους Karmica

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ενα συγκρότημα… οικογενειακή υπόθεση! Οι Karmica της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής είναι μια μπάντα αποτελούμενη από τον Θάνο Μπιλάλη και τον γιο του Παναγιώτη Αλέξανδρο, την Καλλιόπη Πολένα και τον δικό της γιο Θανάση, με μια guest συμμετοχή της κόρης του Θάνου, Δήμητρας Χριστίνας.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε καταφέρει να παίζουμε μαζί με τα παιδιά μας! Είναι πολύ σημαντικό, γιατί η νέα γενιά έχει άλλον αέρα και τα παιδιά μας έχουν και γνώσεις πάνω στη μουσική. Τη σεβόμαστε τη νοοτροπία τους, έχουν συμβουλευτικό ρόλο και νέα άποψη! Σε συνδυασμό με τη δική μας εμπειρία, το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο» εξομολογείται στην «Espresso» ο Θάνος και συμπληρώνει: «Επίσης είναι πολύ σημαντικό που έχουμε τα παιδιά μας μαζί μας, στον δρόμο μας. Τα προσέχουμε και μας προσέχουν!»

Πώς ξεκίνησε όμως η πορεία των Karmica; Το 2007 ο Θάνος είχε φτιάξει ένα άλλο συγκρότημα, με το όνομα Οι άλλοι. Ηδη από τότε η κόρη του Δήμητρα Χριστίνα τραγουδούσε μαζί του, παράλληλα με τις σπουδές της στον χορό. Ομως ο χορός την κέρδισε και σταμάτησε το τραγούδι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το 2011, σε μια συναυλία του συγκροτήματος μαζί με τους Τερμίτες, σε ροκ μουσική σκηνή των Αθηνών, ο Θάνος γνώρισε την Καλλιόπη. Εν μέσω συζήτησης και οι δύο αντιλήφθηκαν ότι έχουν βίους παράλληλους και κοινές απόψεις για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής. Η λέξη «καρμικό» μπήκε στο μυαλό τους και σκέφτηκαν να συνεργαστούν.

sel. 26 entheti foto gia thema karmica oi dyo gioi

Στο μεταξύ, ο Θάνος έφυγε για Γερμανία και συνέχισε την καριέρα του εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια. Μιλούσαν στο τηλέφωνο αραιά και πού και σε ένα ταξίδι του στην Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2016, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, σε μια συναυλία του Δημήτρη Πολένα, πρώην συζύγου της Καλλιόπης. Συζήτησαν πάλι και αποφάσισαν να βγάλουν τα τραγούδια τους από το συρτάρι και να τα αξιοποιήσουν.

Ταυτόχρονα, κανόνισαν συναυλία στην Κρήτη. Λόγω της μεγάλης απόστασης Ελλάδας – Γερμανίας, το πρόγραμμα της συναυλίας αλλά και οι πρόβες γίνονταν μέσω skype! Ο Θάνος επέστρεψε στην πατρίδα λίγες ώρες πριν από τη συναυλία, κατέβηκε απευθείας στην Κρήτη και… σάρωσαν! Την επομένη δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από το επιτελείο της Αλκηστης Πρωτοψάλτη για να ανοίξουν τη συναυλία της στην Ιεράπετρα. Δέχτηκαν κι έτσι άρχισε το όνειρο των Karmica να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο γιος της Καλλιόπης, ο Θανάσης, είναι ο μπασίστας. Ο γιος του Θάνου, ο Παναγιώτης Αλέξανδρος, είναι ο κιθαρίστας αλλά και ο ηχολήπτης της μπάντας, καθώς έχει σπουδάσει μουσικοτεχνολογία. Η κόρη του Θάνου, η Δήμητρα Χριστίνα, εμφανίζεται πλέον ως guest τραγουδίστρια στο συγκρότημα, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Ολοι μαζί συνθέτουν μια σπουδαία ομάδα! Προς το παρόν, ετοιμάζουν μια δισκογραφική δουλειά-έκπληξη αλλά και συναυλίες στη Γερμανία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...