Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» ξανά 17 ολόκληρα χρόνια μετά!

❱❱ Θοδωρής και Δήμητρα επιστρέφουν απότις 21 Φεβρουαρίου μέσα από το κανάλι της COSMOTE στο ΥouTube

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν 17 χρόνια μετά, στην ψηφιακή εποχή αυτήν τη φορά, και με την τεχνολογία να επηρεάζει πλέον την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Η θρυλική κωμική σειρά του Mega «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, με τους φανατικούς τηλεθεατές της να αδημονούν. Βέβαια, τα νέα επεισόδια θα είναι ολιγόλεπτα, ωστόσο υπόσχονται να δώσουν χαρά στους φαν του σίριαλ, αλλά και καινούργιες ατάκες, που δεν αποκλείεται να γίνουν viral στα social media.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Ζήλια», κάτι που χαρακτηρίζει το ζευγάρι, ενώ το επόμενο δίνει απάντηση στην ερώτηση της Δήμητρας «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;», που είχε γίνει σλόγκαν για πολλές γυναίκες. Ο τίτλος του εν λόγω επεισοδίου, μάλιστα, είναι «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»!

Οι νέες ιστορίες, που γράφει και πάλι η Δήμητρα Παπαδοπούλου και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, θέλουν το ζευγάρι να βγαίνει και εκτός σπιτιού, πράγμα που μεταφράζεται σε αρκετά εξωτερικά γυρίσματα. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν και περισσότερα, ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου. Κι επειδή η τεχνολογία δεν έχει μπει μόνο στη ζωή του τηλεοπτικού ζευγαριού, αλλά και στη ζωή όλων μας, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001 στο Mega, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Αγχη και φοβίες

Το σίριαλ παρακολουθούσε την καθημερινή ζωή ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης, του Θοδωρή και της Δήμητρας, σε όλες τις εκφάνσεις της σχέσης τους, του τσακωμούς του, τα άγχη και τις φοβίες του. Σε καθένα από τα 61 επεισόδια της σειράς παρουσιάζονταν διάλογοι του ζευγαριού σε διαφορετικούς χώρους (σε κάθε επεισόδιο συνήθως τρεις), όπως στο γυμναστήριο, στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού, στο βιβλιοπωλείο, το φαρμακείο κ.α. Χαρακτηριστική ήταν η σκηνοθεσία της σειράς, καθώς η κάμερα σε κάθε πλάνο έμενε σταθερή και παρακολουθούσε τον διάλογο του ζευγαριού χωρίς να κινείται.

Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας, όμως, κατάφερε να γίνει θρύλος, ταξιδεύοντάς μας στην περιπετειώδη ζούγκλα της καθημερινότητάς του. Με πρωτοποριακή τηλεοπτική αφήγηση, σχεδόν πάντα μόνοι τους μπροστά στην κάμερα, η Δήμητρα και ο Θοδωρής μάς άφησαν να τους παρακολουθήσουμε να αγαπιούνται, να τσακώνονται, να γελάνε, να κλαίνε, να χωρίζουν, να συμφιλιώνονται, να τραγουδούν, να χορεύουν, με μια λέξη, να ζουν! Και τώρα επιστρέφουν…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...