Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η «Μουρμούρα» δεν σταματά ούτε την Τσικνοπέμπτη!

❱❱ Ξεκαρδιστικό επεισόδιο της κωμικής σειράς του Alpha προσαρμοσμένο στην… κρεατοφαγία

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τσικνοπέμπτη με παϊδάκια στα κάρβουνα, κρασάκι και… «Μουρμούρα»; Δεν είναι τυχαίo ότι η αγαπημένη σειρά του Alpha είναι εκείνη με την οποία περνάμε μαζί όλες τις γιορτές του χρόνου! Μαζί τους, ως επί το πλείστον εδώ και έξι σεζόν, κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος και οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης παραγωγής του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μόλις τελείωσαν το γύρισμα του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο κατέγραψε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, γύρισαν με γοργούς ρυθμούς το επεισόδιο που θα προβληθεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Κοντά, λοιπόν, στους απίθανους ήρωες του δημοφιλούς σίριαλ, οι οποίοι είναι τόσο οικείοι και αναγνωρίσιμοι στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, θα τσικνίσουμε φέτος.

«Εξω καρδιά»

Τι θα συμβεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο; Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της είδησης ότι θα γίνει πατέρας σε μια ώριμη ηλικία, την ίδια ώρα που η Καίτη (Κλέλια Ρένεση) τα βάζει μαζί του για πιο… καθημερινά πράγματα: ότι δηλαδή στην κατάστασή της δεν μπορεί να βγει έξω και να γλεντήσει, όπως απαιτεί η μέρα. Εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να την καλμάρει: την υποστηρίζει με τρυφερότητα και της προτείνει να βγουν, καθώς ξέρει ότι είναι μια γυναίκα «έξω καρδιά».

Η Καίτη, όμως, έχει αμφιβολίες για την αγάπη του και θεωρεί ότι όλη αυτή η συγκυρία τον πιέζει… Μήπως μια πρόταση γάμου θα ήταν ικανή να την κάνει να νιώσει καλύτερα; Και τι ρόλο θα παίξει η μητέρα της σε αυτό; Αλλά και οι μυστήριες κουβέντες του Ηλία μήπως θα φέρουν πιο γρήγορα μια βέρα στο δεξί και στέφανα ή απλώς εκείνη έχει παρεξηγήσει τις φράσεις του και δεν θα ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του;

Από την άλλη μεριά, πόλεμος ξεσπά την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού, όταν η Βέλη (Μαρία Χάνου) αποφασίζει να πάει στο αντίπαλο ψητοπωλείο του Ψήσταγκραμ, το Σουβλάικ. Μα, θα αλλάξουν τις συνήθειές τους; Αντίθετος όπως πάντα ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) με την ιδέα της Τσικνοπέμπτης, συγκρούεται με τη Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), η οποία υπερασπίζεται με σθένος το έθιμο και βάζει τα λουκάνικα και τις μπριζόλες στα κάρβουνα και αρχίζει τις μαντινάδες και τα πειράγματα. Βέρα Κρητικιά γαρ, θα το «κάψει»! Τέλος, η χαρά του Μπάμπη είναι μεγάλη που αυτή την Τσικνοπέμπτη η Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη) παίρνει δώρο ένα αρνάκι γάλακτος από μια μαμά ενός μαθητή της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Ο άνδρας της, όμως, κινδυνεύει να μην το φάει από τις πολλές ατασθαλίες που κάνει στο φαγητό και προκαλούν κακό στην υγεία του. Τελικά η Ξένια θα δείξει έλεος;
Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, σεναριογράφοι και σκηνοθέτης έχουν στραμμένο το βλέμμα τους μέχρι και στο πασχαλινό εορταστικό επεισόδιο, με τον Ηλία και την Καίτη να σουβλίζουν το αρνί στον Πύργο και να τσουγκρίζουν τα αβγά!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...