Επεσε σε κώμα και ξύπνησε μάνα χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος!

❱❱ Οταν η 18χρονη Εμπονι Στίβενσον έπεφτε για ύπνο έχοντας πονοκέφαλο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ξυπνούσε τέσσερις ημέρες αργότερα ως μητέρα υγιέστατου κοριτσιού

Η νεαρή από το Ολνταμ της Βρετανίας δεν γνώριζε καν ότι ήταν έγκυος, καθώς πάσχει από μια σπάνια γενετική ανωμαλία, η οποία την προίκισε με δύο μήτρες.

Εξαιτίας της πάθησης, η οποία είναι γνωστή ως δίδελφυς μήτρα, η μία μήτρα, η μπροστινή στο εσωτερικό της κοιλιάς, λειτουργούσε κανονικά, με αποτέλεσμα η Στίβενσον να συνεχίζει να έχει έμμηνο ρύση. Το μωρό ήταν «κρυμμένο» στην πίσω μήτρα και μεγάλωνε χωρίς η 18χρονη να έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης, καθώς δεν απέκτησε «κοιλίτσα». Ετσι, ούτε η Στίβενσον ούτε οι συγγενείς της αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη.

Ολα άλλαξαν, για τους δικούς της τουλάχιστον, όταν στις 2 Δεκεμβρίου η 18χρονη, η οποία σπουδάζει φυσιοθεραπεύτρια, ένιωσε αδιαθεσία και αποκοιμήθηκε. Λίγο αργότερα άρχισε να παθαίνει αλλεπάλληλες κρίσεις και έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί που την εξέτασαν αναίσθητη, προς έκπληξη των συγγενών της, διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και ότι οι κρίσεις οφείλονταν στην επικίνδυνη επιπλοκή, προεκλαμψία. Η Στίβενσον υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε καισαρική, φέρνοντας στη ζωή την κόρη της Ελοντι.

«Αισθανόμουν σαν να είχα μια εξωσωματική εμπειρία» δήλωσε η 18χρονη περιγράφοντας τη στιγμή που ξύπνησε στις 6 Δεκεμβρίου και της έδωσαν να αγκαλιάσει το παιδί της. «Ηταν μια πανέμορφη στιγμή» τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...