Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Λαμπερή δίπλα στο… φως της

❱❱ Σπάνια εμφάνιση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη με τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της Ραντάνοφ

Σπάνια εμφάνιση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη με τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ! Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Αρχαίου Δράματος στην τελετή απονομής των θεατρικών Βραβείων «Κάρολος Κουν» για την ερμηνεία της στον ρόλο της Ατοσσας στους «Πέρσες» του Αισχύλου, που ανέβηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Φυσικά, ο αγαπημένος της, επίσης ηθοποιός και χορευτής, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια και, παρότι στο παρελθόν υπήρξαν φήμες ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει… Ο Κρις ήρθε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία το 2001 ως οικονομικός μετανάστης, κυνηγώντας το όνειρό του στην υποκριτική. Οκτώ χρόνια μετά, γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε την Καρυοφυλλιά, και όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για δύο αδελφές ψυχές που συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν με πάθος…

Η ηθοποιός, τέσσερα χρόνια πριν σε κυριακάτικη εφημερίδα, είχε μιλήσει για τον σύντροφό της με τα πιο τρυφερά λόγια: «Η ζωή μού χάρισε φως. Εχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχουν αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αφιέρωσε το βραβείο της σε τρεις εκλεκτούς φίλους της που έφυγαν από τη ζωή, και δεν ήταν άλλοι από τους Αριστοτέλη Αποσκίτη, Μηνά Χατζησάββα και Γιώργο Μιχαηλίδη.

Η επιστροφή τηw Βερόνικας Αργέντζη

f4 21

Από τους… ακριβοθώρητους που έδωσαν το «παρών» στα θεατρικά Οσκαρ ήταν και η Βερόνικα Αργέντζη! Η βράβευση του Δήμου Αβδελιώτη στάθηκε η αφορμή για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της ηθοποιού στο πλευρό του.
Ο σκηνοθέτης υπέγραψε την παιδική παράσταση «Ο Μεγαλέξανδρος νικάει τον Δράκο» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μία από τις δύο παραστάσεις με τις οποίες επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα το άλλοτε sex symbol των 90s (η άλλη ήταν η «Ελένη», που παίχθηκε στη Θεσσαλονίκη), και εκείνη τον συνόδευσε στη λαμπερή εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο σπουδαίος σκηνοθέτης βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία του «Επιταφίου» του Περικλή στην Οικία Αγγελου Κατακουζηνού.

Υπόκλιση στη μεγάλη κυρία του θεάτρου Κατερίνα Χέλμη

f3

Ανάμεσα στις μεγάλες νικήτριες των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών, Μουσικής, Θεάτρου και Χορού 2018, εκτός από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ήταν και η Κατερίνα Χέλμη. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Πατρίδα Τώρα – 8 ώρες και 35 λεπτά» της Φωτεινής Τσαλίκογλου, που παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν στο Θέατρο «Σταθμός», αλλά και για την προσφορά της συνολικά στο ελληνικό θέατρο. «Το βραβείο αυτό θέλω να το αφιερώσω στον Βολανάκη, ο οποίος υπήρξε για μένα ο μέντοράς μου, ο δάσκαλος, αλλά και ένας μεγάλος καλλιτέχνης» σημείωσε η Κατερίνα Χέλμη όταν παρέλαβε το βραβείο της και σύσσωμη η αίθουσα στο «Ολύμπια» – Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τη χειροκρότησε θερμά, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Καρατζόγιαννη, τον οποίο είχε γνωρίσει ως σπουδαστή στη σχολή όπου εκείνη δίδασκε. Χρόνια μετά, ο ταλαντούχος νέος επεδίωξε να συνεργαστούν και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...